Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
Értem sejtettem valami hiba lesz a 4g nél.
A 4k hagyjuk már nem látom értelmét szép meg jó de elég bőven a full hd...
Sokáig én is feleslegesnek gondoltam de jó...főleg hogy egy átlag user képes olyan formatumot letölteni hogy csak lesek.Régen tartósabb volt minden nem? Ma már mindenki kapkod mindennel és csak foltozgatnak.
-
speed471
aktív tag
Attóll számítva hogy megnyomod a bekapcs gombot...
Semmi se hiányzik a gépekről, viszont vannak frissítések amiknek nincs értelmük azon kívűl hogy csiga lesz a gép.
Álltalam karbantartott gépeket 1-2 év múltán szoktak visszahozni kivétel ha illető elcseszett valamit vagy újdonságot akar.utóbbi miatt szoktam látni a kicsiket..
Álltalad felsoroltak közé szoktam telepíteni egy k-lite nevezetű dekodert hasznos kis progi.
Avastot telepítek én is remélem a jövőben is ingyenes marad..A 4g ről lehet mindenkinek véleménye sokat vagyok pincébe ahol jó ha 3g van és utána isteni érzés a 4g-t használni
Már csak ennél gyorsabban a gépem áll fel ssd vel 10 sec alatt a win 7 agyonrakva programokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Arena Breakout: Infinite
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest