Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Az a lényeg, hogy jól működjön
Hozzám sem szokták visszahozni, rossz üzletember vagyok, megcsinálok egy gépet oszt akkor jelentkeznek újra, ha mondjuk merevlemezt cserélnénekBiztonsági frissítéseket írtam, nem úgy cuzammen. A codec-pakkokat (talán még régebbi tapasztalatok miatt) én messziről kerülöm. Feleslegesek.
És hülyeséget írtam, nem a 4G-re, hanem a 4K-s videókra gondoltam
Egyébként is a 4K-ról nekem a jó öreg demo- és scene compo-k jutnak eszembe, hehe.
-
ksanc
őstag
Emlékszem, jó 15 éve csináltunk versenyeket, ki tudja úgy kiherélni a rendszert, hogy minél gyorsabban bootoljon be.
Szóval ha egy átlagos vagy pláne az alatti gép 15 mp alatt lesz harcra kész, akkor vajon mik hiányoznak róla? Antivírus, frissítések, napi szinten használt szoftverek, mittudomén? Ha én valakinek telepítek, akkor megkapja az összes biztonsági frissítést (és az auto update is be van ugye kapcsolva), alaplapi drivereket, IrfanView, VLC, Ashampoo BS Free, Foxit Reader, Libre Office, Java, Adobe Flash Player, Bitdefender free va gy ha új a hardver akkor Avast free és bármire használhatja azt a gépet ready-to-useÁtlagos felhasználókról beszélünk általában! De nem 15 mp a rendszer felállása. Mellesleg mitől is kezded számolni?
Szóval ez nekem nem mérvadó.
Közben megnéztem, nálam is html5 az alapértelmezett lejátszó, de a youtubon átlagosan fellelhető 360p-s filmeket nézek
A 4G-ről egyébként is megvan a véleményem. És sajnálom azt az igazi fogyasztót, aki már képtelen elképzelni az életet Full HD-s felbontás alatt... -
tomazin
veterán
akkor én vagyok hülye hozzá nincs mit tenni.
de amúgy a nagyon sok okos hozzászólásból egyikkel sem jutottam előrébb (pedig a vlc-s megoldásnak tökre megörültem, de sajnos nem műxik,mert nem hajnalndó megnyitni a linket ), egyedül azzal, hogy megkértem yt-t, hogy akkor próbáljuk meg azt a html5-t. 2-20% között zabál az ff, flashcontainer 20+, videót pedig már régen láttam yt-n ennyire simának.
amíg mindkettő flash volt 70+
e7300-am van itthon, megnéztem.
de ki fogom próbálni a céges gépen (ami pár fokkal gyengébb), hogy ott mit szól neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest