Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ksanc

őstag

válasz speed471 #65 üzenetére

Az a lényeg, hogy jól működjön :)
    Hozzám sem szokták visszahozni, rossz üzletember vagyok, megcsinálok egy gépet oszt akkor jelentkeznek újra, ha mondjuk merevlemezt cserélnének :)

Biztonsági frissítéseket írtam, nem úgy cuzammen. A codec-pakkokat (talán még régebbi tapasztalatok miatt) én messziről kerülöm. Feleslegesek.
    És hülyeséget írtam, nem a 4G-re, hanem a 4K-s videókra gondoltam :D
    Egyébként is a 4K-ról nekem a jó öreg demo- és scene compo-k jutnak eszembe :D, hehe.

• ksanc

őstag

válasz speed471 #63 üzenetére

Emlékszem, jó 15 éve csináltunk versenyeket, ki tudja úgy kiherélni a rendszert, hogy minél gyorsabban bootoljon be. :)
    Szóval ha egy átlagos vagy pláne az alatti gép 15 mp alatt lesz harcra kész, akkor vajon mik hiányoznak róla? Antivírus, frissítések, napi szinten használt szoftverek, mittudomén? Ha én valakinek telepítek, akkor megkapja az összes biztonsági frissítést (és az auto update is be van ugye kapcsolva), alaplapi drivereket, IrfanView, VLC, Ashampoo BS Free, Foxit Reader, Libre Office, Java, Adobe Flash Player, Bitdefender free va gy ha új a hardver akkor Avast free és bármire használhatja azt a gépet ready-to-use :) Átlagos felhasználókról beszélünk általában! De nem 15 mp a rendszer felállása. Mellesleg mitől is kezded számolni?
    Szóval ez nekem nem mérvadó.
    Közben megnéztem, nálam is html5 az alapértelmezett lejátszó, de a youtubon átlagosan fellelhető 360p-s filmeket nézek :D
    A 4G-ről egyébként is megvan a véleményem. És sajnálom azt az igazi fogyasztót, aki már képtelen elképzelni az életet Full HD-s felbontás alatt...

• tomazin

veterán

válasz speed471 #61 üzenetére

akkor én vagyok hülye hozzá nincs mit tenni.

de amúgy a nagyon sok okos hozzászólásból egyikkel sem jutottam előrébb (pedig a vlc-s megoldásnak tökre megörültem, de sajnos nem műxik,mert nem hajnalndó megnyitni a linket ), egyedül azzal, hogy megkértem yt-t, hogy akkor próbáljuk meg azt a html5-t. 2-20% között zabál az ff, flashcontainer 20+, videót pedig már régen láttam yt-n ennyire simának.
    amíg mindkettő flash volt 70+
    e7300-am van itthon, megnéztem.
    de ki fogom próbálni a céges gépen (ami pár fokkal gyengébb), hogy ott mit szól neki.

Új hozzászólás Aktív témák