Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
Értem sejtettem valami hiba lesz a 4g nél.
A 4k hagyjuk már nem látom értelmét szép meg jó de elég bőven a full hd...
Sokáig én is feleslegesnek gondoltam de jó...főleg hogy egy átlag user képes olyan formatumot letölteni hogy csak lesek.Régen tartósabb volt minden nem? Ma már mindenki kapkod mindennel és csak foltozgatnak.
-
speed471
aktív tag
Attóll számítva hogy megnyomod a bekapcs gombot...
Semmi se hiányzik a gépekről, viszont vannak frissítések amiknek nincs értelmük azon kívűl hogy csiga lesz a gép.
Álltalam karbantartott gépeket 1-2 év múltán szoktak visszahozni kivétel ha illető elcseszett valamit vagy újdonságot akar.utóbbi miatt szoktam látni a kicsiket..
Álltalad felsoroltak közé szoktam telepíteni egy k-lite nevezetű dekodert hasznos kis progi.
Avastot telepítek én is remélem a jövőben is ingyenes marad..A 4g ről lehet mindenkinek véleménye sokat vagyok pincébe ahol jó ha 3g van és utána isteni érzés a 4g-t használni
Már csak ennél gyorsabban a gépem áll fel ssd vel 10 sec alatt a win 7 agyonrakva programokkal.
-
speed471
aktív tag
15 éve foglalkozok gépek javításával.
Nem hiszem hogy hülye lennél.Most raktam össze egy 10 éves gépet és iszonyat gyors lett.
Engem általában hülyének néznek ha azt mondom hogy wd green új gépezettel 15 sec boot win7-el. Ez van.
Mindenre van megoldás de általában ha én állítom be a rendszert müxik.
Valahogy a előttem lévő ad tulaj vagy hozzáértő valamit vagy rosszul csinálvagy tényleg annyit bír a gép
(igyekeztem rövidre fogni aszem sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest