- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát igen, nagyjából erről van szó. én sem hiszek benne, hogy hűdejó cég, főleg amikor egyre inkább kezdenek keringeni hírek az aggályos apró részletekről.
mondjuk egyelőre nem fenyeget a veszélye, hogy androidos telefont vegyek, főleg amígy olyan ronda külsőbe csomagolják... -
törölt tag
ez a kontaktok szinkronizációja egy elég érzékeny kérdés. a napokban akartam próbálni a netes szinkronizációt velük (goosync), de ott csak a naptárbejegyzéseket tudná ingyen, a többi fizetős (gondoltam legyen már valami mentésem a telefonról, még ha az N78 nem is hajlandó megnyikkanni sem linuxos gépre dugva).
egyébként nekem sem tetszenek az ilyen kötelezővé tett dolgokde azért azt meg kell hagyni, hogy nem láttam még közel sem olyan hatékony spamszűrőt, mint az övék.
-
Avicularia
veterán
Uhh ,ezt nem is tudtam,hogy a kontaktok mindenképpen szinkronizálnak a guglival.
Nálam is elég sok ember elég sok adata van fent,és köszönöm nem akarom ezeket az adatokat senkivel sem megosztani.Néha én is szoktam beírni kommentbe szifonnal és apple-el kapcsolatos dolgokat,de aztán átolvasásnál mindig törlöm,nincs nekem kedvem valami véresszájú szifon fannal vitatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest