- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gombsadi
aktív tag
Én az MS oldalát néztem, a Nokia hidegen hagy. Az idióta dontesei miatt kar foglalkozni vele.
Majd meglátjuk, mit tud a nokia kihozni belőle. A Maemot kellett volna nyomatni, mert ettől volt nokia a nokia, saját rendszer.
Az boritekolhato, hogy ha hozza nyúl a nokia, akkor a frissitesek lassabban fognak érkezni, mint a nem modositott wpre.
Még nagyon kevés a tapasztalat a wp7el kapcsolatban, a gondok ezután jönnek majd, minnel több tapasztalat gyulik össze
a múltkor amit javasoltal steady stateet, nem tudom leszedni, nem elérhető. Beszelhetnenk ezzel kapcsolatban!mflex:
Gratulálok az értelmes hozzászólásodhoz! Nem gyanús, hogy azt az android, az sgsen a samu agyszulemenye?
-
hohoo
senior tag
"ezt a baromságot alá is tudod támasztani valamivel, vagy csak jöttél nagyot mondani?"
A lefizetést mióta szokták nagy dobra verni? Szerződést nem akarsz kérni a kenőpénzekről?
Menj kérjél a bkvsoktól is, hátha adnak valamit
Egyértelmű. Nincs olyan állat aki 1-2 próbacseresznye készüléken kívül wp7-et forgalmazna, és ez logikus, látva a minőségét, és elmaradottságát, na meg a jövőbeli tipikus ms problémákat. -
Kíváncsi volnék egy ilyen felmérés eredményére. Mert szerintem nem ilyen eredmény jönne ki, mint amit itt felvetettél. Persze ez csak magánvélemény.
(#86) hohoo Kárt? Szegény Nokiának most épp nehéz lenne kárt okozni bármivel is. Az MS-nek kell egy olyan értékesítési csatorna, ami csak rájuk koncentrál. Máshogy bukta van. A 4 legnagyobb infrastruktúrával ellátott forgalmazó az Apple, a Samsung, az LG és a Nokia.
Az Apple természetesen leszarja az MS-t, az LG meg a Samsung forgalmazza ugyan a készülékeit, de nem fektetnek rá komoly hangsúly (talán az LG igen, de úgy tűnik mégis kevés volt), most abban bíznak, hogy a Nokia infrastruktúrája összehozza nekik a szükséges említett kritikus tömeget, ugyanis per pillanat a WP7 csak ígéretes tehetség, de nem befutott sztár.
-
leviske
veterán
Voh! Akkor mit segít rajta a WP7?
Persze nem gondolom azt, hogy a bevételük jelentős részét ilyen telefonok adják ki, de azért a SE mutatóit is feljebb húzta jelentősen, hogy az Xperia család X10 modelljei versenyképesre sikerültek.
És nem mellesleg az okostelefonok a cég image termékei. Mivel a zászlóshajói a cégnek mindig nagy névre tettek szert, az alsóbb kategóriában is jobban fogytak a termékei. Ez kb ugyanaz, mint PC-n a hardverek. Nem azért hoznak ki a gyártók ultragigaszuperfenomenális termékeket, mert a piac nagy része azt veszi, hanem mert jobban beépül a köztudatba, mint a fejlesztés összegének megfelelő reklám.
-
leviske
veterán
Azzal egyetértek, hogy a választható rendszerek közül a WP7 jobb választás és tényleg amiatt, mert kevésbé lerágott csont, de abba azért belekötnék, hogy a Nokia eddigi mélyrepülése csak és kizárólag a Symbian szereplésével ment végbe és meg lett fűszerezve a piactól évekkel lemaradt hardverrel.
Ha az N900-at 10Q1-ben követte volna az N8, hasonló rendszerrel (600MHz Cortex-A, Maemo) a 12Mpx kamerájával megspékelve, akkor szerintem olyan szemmelláthatóan kezdtek volna kirepülni a gödörből, mint a Xperia sorozattal a SE. (Ha még erre az iPhone 4 megjelenésére még rá tettek volna egy lapáttal a N9 képében, akkor biztosították volna a pozíciójukat egy jó időre a piacon.)
A MeeGo meg max annyiban vett részt a mélyrepülésben, hogy kihúzta a Maemo lába alól a talajt.
-
Fecow
aktív tag
Oh, ne haragudj. Szintén Nokia igazgatótanács tag vagy, hogy te viszont így ismered. Mellesleg, ha azt gondolod, hogy egy igazgató tanácsban csak kizárólag maximálisan racionálisan döntenek, vitás kérdésekben ne lehetne tagokat meggyőzni, megvezetni szuggesztióval, akkor neked van kevesebb fogalmad, mint gondolnád.
Más, én egy szóval nem mondtam, hogy azért döntöttek így, mert Elop elintézte, tovább megyek azt gombasadi sem mondta és a téma indító cikk sem mondta. Megint azt kommunikálod amit kommunikálni akarsz, függetlenül attól, hogy illik-e a kontextusba, vagy sem.De menjünk, tovább ha akkor kamuztak, miből gondolod, hogy ez most színigaz?? (Még mielőtt elkezdenéd cáfolgatni, én ezt nem feltétlen gondolom, csak ha már felvetetted, hogy akkor hazudtak). Másik, ha ez tényleg ilyen evidens big deal, miért estek a részvények, ha ez ilyen egyértelmű üzlet, nem épp, hogy emelkedni kéne, hiszen végre feljövőbe mehet a nokia? Nem azért esnek a részvények, mert ez nem egy olyan egyértelműen jó üzlet?
-
miaoumaoi
tag
neked meg sose volt WM a kezedben. pff.. ezt miből szűrted le? Pont, hogy volt, de gyorsan meg is szabadultam tőle. A WP7-et nem ismerem, de biztos az is valami koncepció os lehet.
ja, közben rájöttem, hogy volt tényleg valamilyen windows, amin nem touch verzió ment, pl. mpx-200, de szerintem az is inkább az asztali os lebutított verziója volt. Biztosan jól lehetett buherálni, de egy smartphone-n alapból minden működött, csak az extrák miatt kellett buherálni, illetve csak bővíteni, bár a s60v3-al már eléggé lekorlátozták a usereket, ott kezdődött el a buherálás pl. symbianon.
-
leviske
veterán
Szóval a Maemo/MeeGo a tipikusan "te jó ég, nem tudjuk merre haladjunk" lépés volt a Symbian felvásárlásával együtt, de szerencsére megjelent a Microsoft egy újnak számító rendszerrel a piacon, amire nem mellesleg kevés gyártó mer érdemben építeni és DURR az ötlet, váltsunk arra és ajándékozzuk nekik az összes fejlesztésünket, hogy összehozzanak valamit amivel már tényleg képesek lesznek felmutatni valamit a piacon?
Félreértés ne essék, ha a Google-el társultak volna és Androidot pakolnának a telefonjaikra, azért is mérges volnék, de azért azt lássuk be, hogy a Windows Phone-ra úgy tekinteni, mint megváltás a Nokia számára... enyhe túlzás. De ezt már említettem egy párszor.
MOD: Visszatérve az igazgatótanácsokra: Szerencsés az a cég, ahol azok az emberek tudják is, hogy mit csinálnak. Nem egy nagy név hullott már porba az évek során, mert tehetségtelen, korlátolt emberek ültek a volánnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest