Hirdetés
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr3ggy
csendes tag
én speciel a puremobile.hu -ról vettem (google találat alapján nem ismertem őket korábbról):
nagyon korrektek voltak: 1 hetet mondtak szállításra, rendelés leadása után másnap késő du már szóltak hogy köv. nap küldik a csomagot: felhívtak hogy jó-e ez időpont és hogy kell-e esetleg tok stb anyámtyúkja a készülék mellé: utánvéttel rendezhető a különbözet. Egy csúnya szilikon tokot kértem, mert hallottam hogy csúszik és még nem jött meg a később használatos rendes..Az egyetlen negatívum velük, hogy azóta elkezdtek reklám spamet ontani magukból, pedig opt-outoltam minden létező helyen: erre megoldás egy ritkán használt, erre fenntartott cím
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Komolyat lépett a Xiaomi a nemzetközi piacok felé: a vegytiszta Androidot futtató Mi A1 hazánkban is elérhető lesz, méghozzá kedvező áron és dupla hátlapi kamerával.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest