- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr3ggy
csendes tag
én speciel a puremobile.hu -ról vettem (google találat alapján nem ismertem őket korábbról):
nagyon korrektek voltak: 1 hetet mondtak szállításra, rendelés leadása után másnap késő du már szóltak hogy köv. nap küldik a csomagot: felhívtak hogy jó-e ez időpont és hogy kell-e esetleg tok stb anyámtyúkja a készülék mellé: utánvéttel rendezhető a különbözet. Egy csúnya szilikon tokot kértem, mert hallottam hogy csúszik és még nem jött meg a később használatos rendes..Az egyetlen negatívum velük, hogy azóta elkezdtek reklám spamet ontani magukból, pedig opt-outoltam minden létező helyen: erre megoldás egy ritkán használt, erre fenntartott cím
-
gr3ggy
csendes tag
Juppii. Sajna ez még nem oreo
https://i.imgur.com/HH6yM8C.jpg
https://i.imgur.com/V1vyYKE.png
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komolyat lépett a Xiaomi a nemzetközi piacok felé: a vegytiszta Androidot futtató Mi A1 hazánkban is elérhető lesz, méghozzá kedvező áron és dupla hátlapi kamerával.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest