- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
A felhasználói tapasztalat nem ezt mutatta
G2 valóban egy formabontó eszköz volt anno. Sokáig nyüstöltem én is, igaz én már jóval a megjelenés után vettem egy használt példányt, de 1,5 évig szolgált kifogástalanul.
Miért kell a MTK SoC-kat abból is a régieket belerakni ezekbe? LG a közép és alsó kategóriából teljesen eltűnt köszönhetően az ilyen és ehhez hasonló megoldásaikkal. Flagshipeknél is csúsznak a megjelenéssel stb. stb.
-
Benetnes
tag
válasz
Szerintem még most is megállná a helyét a középkategóriában, 40 alatt áfástul Kínából!
A kamerája köröket ver az összes mai nem flagship-re, de a bootloop sajnos benne van a pakliban!
Ezt a hulladékot meg kár kiadni, bár biztos lesz olyan veréb aki ilyenért pénzt is ad P10 tiszta 2015...... -
RRamstein
tag
válasz
MikeWazowski #9 üzenetére
nálam a második körös verzió volt 805el de ott is néha be be köhögött a rendszer, de igen én is szerettem ettől függetlenül
az más kérdés hogy 9 hónap után az aksi olyan szinten fel puffadt hogy a kijelzőt annyira meg nyomta hogy láttam a sim tálcát
-
forgonati
őstag
válasz
MikeWazowski #9 üzenetére
Nem kell forrás, mindenki tudja mekkora százalékban hullottak. Amúgy a "fele" az költői túlzás volt, ha nem esett volna le. A lényeg hogy romlottak bőven, és személyes tapasztalatom volt, hogy a szervíz által cserélt alaplap is bootloopos lett 3 hónap után, holott abba már a javított panel került, elvileg.
-
forgonati
őstag
válasz
Aha, csak a G4-ek fele megdöglött alaplaphibával. Nagyon jól sikerültek...
-
RRamstein
tag
válasz
G3 a gyengus s801el mondjuk eléggé lukrafutás volt amellett a felbontás mellett szvsz
-
atike
nagyúr
válasz
...és a V10 is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest