- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"én is tudok pár havert aki witchert 3 torrentezte de aztán megvette goty kiadást mert tettszett neki az alapjáték."
Ez egy népszerű közhely, de az "ismerek olyan havert" nem egyenlő azzal, hogy esetleg mérhető, kimutatható hatása van annak, hogy a warez verzió sikerén felbuzdulva felhasználók majd megveszik az eredeti példányt is. De ha tudsz ilyen méréseket, statisztikákat mutatni, akkor örömmel fogadom, erre várok amióta létezik a warez, meg a hülye közhely arról, hogy a jó játékot a warezoló is megveszi később...
"hát köszi akkor játsszam végig újra patchelve hogy élvezhetőbb legyen 2 hónap múlva ?"
Nem kötelező megvenni azonnal. Én sem vettem még meg, pedig érdekel. Majd ha kigyomlálták. Az imént említett Witcherben is voltak olyan bugok, amik akár a végigjátszást is ellehetetlenítették. Ha valami a megjelenéskor bugos, akkor a warez verzió nem lesz az? Vagy csak megint önigazolást keresünk a warez legitimálásához?
Szerintem ami szar, az warez verzióban is szar.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! A Gearbox ultimátumot adott a G2A-nak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest