Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Face Unlock-ot kíváncsi vagyok mikor látom viszont ieszközben

A legjobb, mikor SGS2-t szidják az apple fanok, hogy lopja az apple Siri megoldását. Na azon besírtam nem egyszer

-
zooole
senior tag
Olyan dologról nem, aminek alapból nincs értelme.
Az, hogy valami egyediséget vinni kéne a csatiba valami vicc? Nem azért, de az Apple előtt is volt rengeteg ehhez hasonló csatlakozó, ők sem vittek sok egyediséget bele.
Ettől függetlenül pedig ez egy csatlakozó marad, semmi több.
-
zooole
senior tag
Valami megkülönbözteti a TV-ket is, ja, a gyártó logója.
Mellesleg a csatlakozó leváltása muszáj volt, hisze az USB már nem tudta fedezni azt az energiafelvételt. Nem csak a samunál volt ilyen váltás. az, hogy ezután milyen a csati, engem nem lep meg, mint mondtam, szinte mindenki aki vált, ilyen hosszúkás alakút használ. De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm
-
zooole
senior tag
Herpderp mindkettő fekete és egy nagy képernyő. Komolyan, akkor a TV-k is mind copyk?
Mit csináljanak? Rakják tele sok szirszarral a képernyőt? Mert tudod ezek attól táblagépek, hogy egy képernyő az egész.
Abban pedig nem értek egyet, hogy csak a samu táblája hasonlít az iPad-hez.
Az új csatija meg megint mitől.
Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen. -
zooole
senior tag
Aha, és annak a kis téglának az alján van a kijelzője?

Nem mondanám, hogy drágább. Inkább egy árban van. Viszont Tab nagyobb.
-
zooole
senior tag
Még jó, hogy az Apple nem gyárt TV-ket.
Én eddig szerettem őket, bár borzalmasan túlárazottak a termékeik, viszont emiatt tényleg megutáltam őket.
Mondhat akármit akárki, szerintem az alap Galaxy Tab-ot sem kellett volna kitiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen széket vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UX3402 OLED
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM/256 SSD Asztroszürke
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen.