Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Face Unlock-ot kíváncsi vagyok mikor látom viszont ieszközben

A legjobb, mikor SGS2-t szidják az apple fanok, hogy lopja az apple Siri megoldását. Na azon besírtam nem egyszer

-
zooole
senior tag
Olyan dologról nem, aminek alapból nincs értelme.
Az, hogy valami egyediséget vinni kéne a csatiba valami vicc? Nem azért, de az Apple előtt is volt rengeteg ehhez hasonló csatlakozó, ők sem vittek sok egyediséget bele.
Ettől függetlenül pedig ez egy csatlakozó marad, semmi több.
-
zooole
senior tag
Valami megkülönbözteti a TV-ket is, ja, a gyártó logója.
Mellesleg a csatlakozó leváltása muszáj volt, hisze az USB már nem tudta fedezni azt az energiafelvételt. Nem csak a samunál volt ilyen váltás. az, hogy ezután milyen a csati, engem nem lep meg, mint mondtam, szinte mindenki aki vált, ilyen hosszúkás alakút használ. De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm
-
zooole
senior tag
Herpderp mindkettő fekete és egy nagy képernyő. Komolyan, akkor a TV-k is mind copyk?
Mit csináljanak? Rakják tele sok szirszarral a képernyőt? Mert tudod ezek attól táblagépek, hogy egy képernyő az egész.
Abban pedig nem értek egyet, hogy csak a samu táblája hasonlít az iPad-hez.
Az új csatija meg megint mitől.
Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen. -
zooole
senior tag
Aha, és annak a kis téglának az alján van a kijelzője?

Nem mondanám, hogy drágább. Inkább egy árban van. Viszont Tab nagyobb.
-
zooole
senior tag
Még jó, hogy az Apple nem gyárt TV-ket.
Én eddig szerettem őket, bár borzalmasan túlárazottak a termékeik, viszont emiatt tényleg megutáltam őket.
Mondhat akármit akárki, szerintem az alap Galaxy Tab-ot sem kellett volna kitiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- Hollow Knight és Silksong
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen.