Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Face Unlock-ot kíváncsi vagyok mikor látom viszont ieszközben

A legjobb, mikor SGS2-t szidják az apple fanok, hogy lopja az apple Siri megoldását. Na azon besírtam nem egyszer

-
zooole
senior tag
Olyan dologról nem, aminek alapból nincs értelme.
Az, hogy valami egyediséget vinni kéne a csatiba valami vicc? Nem azért, de az Apple előtt is volt rengeteg ehhez hasonló csatlakozó, ők sem vittek sok egyediséget bele.
Ettől függetlenül pedig ez egy csatlakozó marad, semmi több.
-
zooole
senior tag
Valami megkülönbözteti a TV-ket is, ja, a gyártó logója.
Mellesleg a csatlakozó leváltása muszáj volt, hisze az USB már nem tudta fedezni azt az energiafelvételt. Nem csak a samunál volt ilyen váltás. az, hogy ezután milyen a csati, engem nem lep meg, mint mondtam, szinte mindenki aki vált, ilyen hosszúkás alakút használ. De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm
-
zooole
senior tag
Herpderp mindkettő fekete és egy nagy képernyő. Komolyan, akkor a TV-k is mind copyk?
Mit csináljanak? Rakják tele sok szirszarral a képernyőt? Mert tudod ezek attól táblagépek, hogy egy képernyő az egész.
Abban pedig nem értek egyet, hogy csak a samu táblája hasonlít az iPad-hez.
Az új csatija meg megint mitől.
Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen. -
zooole
senior tag
Aha, és annak a kis téglának az alján van a kijelzője?

Nem mondanám, hogy drágább. Inkább egy árban van. Viszont Tab nagyobb.
-
zooole
senior tag
Még jó, hogy az Apple nem gyárt TV-ket.
Én eddig szerettem őket, bár borzalmasan túlárazottak a termékeik, viszont emiatt tényleg megutáltam őket.
Mondhat akármit akárki, szerintem az alap Galaxy Tab-ot sem kellett volna kitiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen.