Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Face Unlock-ot kíváncsi vagyok mikor látom viszont ieszközben
A legjobb, mikor SGS2-t szidják az apple fanok, hogy lopja az apple Siri megoldását. Na azon besírtam nem egyszer
-
zooole
senior tag
Olyan dologról nem, aminek alapból nincs értelme.
Az, hogy valami egyediséget vinni kéne a csatiba valami vicc? Nem azért, de az Apple előtt is volt rengeteg ehhez hasonló csatlakozó, ők sem vittek sok egyediséget bele.
Ettől függetlenül pedig ez egy csatlakozó marad, semmi több.
-
zooole
senior tag
Valami megkülönbözteti a TV-ket is, ja, a gyártó logója.
Mellesleg a csatlakozó leváltása muszáj volt, hisze az USB már nem tudta fedezni azt az energiafelvételt. Nem csak a samunál volt ilyen váltás. az, hogy ezután milyen a csati, engem nem lep meg, mint mondtam, szinte mindenki aki vált, ilyen hosszúkás alakút használ. De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm
-
zooole
senior tag
Herpderp mindkettő fekete és egy nagy képernyő. Komolyan, akkor a TV-k is mind copyk?
Mit csináljanak? Rakják tele sok szirszarral a képernyőt? Mert tudod ezek attól táblagépek, hogy egy képernyő az egész.
Abban pedig nem értek egyet, hogy csak a samu táblája hasonlít az iPad-hez.
Az új csatija meg megint mitől.
Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen.
-
zooole
senior tag
Aha, és annak a kis téglának az alján van a kijelzője?
Nem mondanám, hogy drágább. Inkább egy árban van. Viszont Tab nagyobb.
-
zooole
senior tag
Még jó, hogy az Apple nem gyárt TV-ket.
Én eddig szerettem őket, bár borzalmasan túlárazottak a termékeik, viszont emiatt tényleg megutáltam őket.
Mondhat akármit akárki, szerintem az alap Galaxy Tab-ot sem kellett volna kitiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged