- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
Pistakiss #89 üzenetére
"Háát!
Szerintem a navigálást nem a városok közötti, autópályás szakaszoknál szokták használni, hanem főleg városokban és nem 6 km, hanem akkora sugarú kőr, ez beteríti egész Budapestet."Na nehogy már átdefiniáljad a navigációt.
Vegyük a következőt:
Elmentünk egy kis faluba, majd ott hívtak, hogy egy másik településre is el kell menni kb 140 km-re. Mivel természetesen nem volt egy egyenes által meghúzható vonal a két település között, igy a navigáció igen remek szolgálatot tett, mivel menet közben mondta, hogy melyik útra kell kanyarodni, ott merre kell menni a település fele. Namármost ezt 6 km-es pontokból kirakni vicces lenne. De mivel ott van a teloban a gyári navigáció, igy 1 perc alatt megvan az útvonal, és ha például sikerül eltéveszteni az utat, azonnal közli, hogy merre kell továbbmenni a megfelelő irányba. Ez a 6 km-es kör utcakeresésre jó, de arra pl ott volt a nokia 6303 gyári térképe is, az is megfelelő. A navi arra is jó, hogy pontosan tudod merre vagy, és mi várható magad elött, mivel sok esetben van kiegészítő forgalomjelzés is. -
NGA
addikt
Én pont hogy magammal nem csesztem ki. A rendszer 3 éve atomstabilan működik.
Motorola témára: Azért más az amikor valaki nem akar szabadalmi dijat fizetni a felhasznált technológiáért, mint az, hogy karácsony elött betiltatjuk a másik cuccát, mert hasonlit a miénkre. Nem érzed a különbséget?
"És? Az én Mac-em meg Win7-em meg 2 éve megy stabilan. Hogy jön ez ide?"
Nálunk nem egy gép megy. Komplett rendszer.
-
-
NGA
addikt
Navigáció témához:
- mapdroyd nem navigáció, csak egy offline térkép:
"Csak a főbb utak szerepelnek benne. Utcaszintű térképet csak a nagyobb városoknál találunk. Hogy mi alapján kerültek be ezek a városok nem tudom, hiszen néhány megyeszékhelyen is (Szolnok, Békéscsaba) csak a fő utakat jelöli. így komoly navigációra nem alkalmas, igaz ilyen funkciót nem is találunk benne."Elég messze van a Nokia Drive-tól. Én használom a Nokia Drive-ot, és igen pontos, jó navigáció. Nagyon sok esetben a google maps-nál pontosabb, és frissebb.
-
NGA
addikt
Ezeket miért nem perli az epöl?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest