Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Látom rosszúl értelmezted, amit írtam! Mivel van mobilnetem itthon egyértelműen a teljesértékű navigációt használom, ahogy te is írtad, eddíg világos?! Viszont, ha korlátozott netem lenne, akkor jönne képbe a google másik lehetősége, a letölthető részletekkel navigálás, itt 12 km átmérőjű (6 km sugarú) köröket lehet letölteni, ebből ha jól tudom 10-12 darabot, amivel, mint korábban írtam, akár a Pápa-Budapest vonalat le lehet fedni. Most jön az általad leírt probléma falssága. Bárhova akarsz eljutni, szerintem, egy minimális térképismerettel rendelkezel, így egy, általad írt helyzetben, nincs szükséged az egész útra kiterjedő navigálásra, olyan hely nincs, még külhonban sem, ahol 140 km-t kellene folyamatosan navira bízva magadat vezetni. A másik, ha valahova indulok és az számomra ismeretlen hely, akkor a minimális elvárás, hogy legalább egyszer megnézem az útvonalat térképen, nem hiszem, hogy alap dolgoknál már a navigációra kell hagyatkozni, általában, ha Németországba szeretnél menni, tudnod kellene, hogy nem Románia felé indulsz. Persze lehet olyan hely, még a környező falvakban is, ahol még nem jártam, de erre a 12 km-s térképrészlet bőven elég, mivel egy falu nem nagyobb kb2-3 km-nél átmérőben.
Az utólag szerkesztett dologra reagálva. Ha ismert helyen jársz, úgysem hagyatkozol a navira, bármit jelez, mert az adott helyzetet rutinból megoldod, ha ismeretlen helyen jársz, pl külföldön, akkor eleve nincs neted, tehát nem tudsz navit használni, androidra írom, tehát itt a rádióra kell hagyatkozni, ha van útinfó lehetőséged. -
besk23
tag
Ez az egész per tavaly áprilisban kezdődött nem karácsonykor. De azért jól hangzott, hogy az emberektől megvonják karácsonykor a tabletet.
Ha egy gyártó úgy érzi, hogy megsértették a szellemi termékét, akkor miért ne vihetné bíróságra a dolgot? Ha nem jogos, akkor nem hagyják jóvá, ha jogos akkor meg jár a betiltás. Szerintem, ha nem másolta az Apple-t akkor nincs mitől félnie. Ha meg az Apple-nek ad igazat, akkor módosítanak rajta és kész, mint jelen esetben.
Így működik egy jogrendszer.
Valahogy mindig ignorálás a vége mikor elfogynak az érvek.
Hasonlítok llaszlora, mert ugye minden "epölös" (ahogy ti mondjátok) egy kutya. Ulkeshre nem hasonlítok?
Én is befjeztem ezt a topikot. Mint mondtam kár belé a szó.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem a navigálást nem a városok közötti, autópályás szakaszoknál szokták használni, hanem főleg városokban és nem 6 km, hanem akkora sugarú kőr, ez beteríti egész Budapestet.
Én általában a nagyobb szakaszokat előre megnézem térképen, az elágazásokat szoktam feljegyezni, ha tudom megjegyzem. Persze eddíg nem volt navim, de még navis telefonom sem, és még mindíg eltaláltam mindenhova, most meg hogy van ilyen telóm, még nem nagyon volt aklkalmam érdemben kipróbálni -
besk23
tag
Most jól kicsesztél az Apple-el.
Végül is itt se a Microsoft akarta kitiltatni a Motorola termékeit.
"A többi rendesen beperli a másikat" ez már szánalmas...
"Amennyiben az ITC igazoltnak látja a Microsoft vádjait, akár meg is tilthatja az ázsiai országokban gyártott Motorola okostelefonok importját az Egyesült Államokba."
"Én pont hogy magammal nem csesztem ki. A rendszer 3 éve atomstabilan működik."
És? Az én Mac-em meg Win7-em meg 2 éve megy stabilan. Hogy jön ez ide?
-
RaveForce
veterán
Nagyon sok esetben a google maps-nál pontosabb, és frissebb.
sok esetben meg pontatlanabb és régebbi
viszont egyelőre a google féle gyorsabban fejlődik. én perpill bing maps/google maps/nokia maps kombót tesztelek mindenütt és nem jelenteném ki egyiket se tökéletesnek, de a valamikori bing&nokia koprodukciotol sokat várok, de elsödleges navinak megmarad egyelöre a Navigon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest