- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
RaveForce #74 üzenetére
5230-amat frissítenem ugyan kellett, de kivétel után már volt mapom. Hogy most megcsinálták-e a letöltést odabenn nem tudom, ismerősön keresztül hozták a shopból. Továbbra is erősen korlátozva vagy offline szinten Maps-al. De ha mindig tudod, hogy hova mész és előre letöltögeted a részleteket ámen. Egybefüggő teljes értékű navit nem tud adni az országra. Ez így akkor elég pontos?
Cyberpunk: Offline naviról van szó, mobilnet még mindig nincs minden 2. embernek. Meg ha van is, Maps igencsak zabálja a netet, ami korláttal napközben tetű lassú lesz...
Pistakiss: Azért egy egész országos naviban túrni sokkal egyszerűbb. Pölö eljönnél hozzánk, és mondanám, hogy lépj ki az erőműhöz, mert szép (tényleg, pláne most hogy befagyott a Tisza
), akkor tőlünk alig tudnál eljutni oda, mert van 200 kanyar mire kiérsz a benzinkútig, ahonnan táblázva van. Tehát nah, érted
-
Tikakukac
titán
Belinkeltél egy béta app-ot, amit utólag kell felrakni és jobb esetben megy egy pár telón, meg ugyebár S3 enyhén halott platform. Plusz senki sem garantálja, hogy ha úgy marad a teló akkor ki fogja restore-olni a dolgot. Ez remek, de tényleg. De én egy telefont kértem, natív támogatással.
Android nem rég óta tud csak offline navit adni. És nem third party programról volt szó, hanem telefonból kidobozolva, azonnal használhatóra. Igo volt már Omnia alatt is, csillió éve. De egy telefonhoz adták, és külső karin. A többi teló meg le volt kaksizva.
Tehát 2-ből 0. Nem tudom mit akarsz bizonyítani. Az Apple termékekkel semmi bajom, kicsit túlárazottak, de van bennük minőség. Az üzletpolitikájuk viszont egy irgalmatlan ellenszenves, bűzölgő mocsár. Minden cég túloz és minden cég ferdít. Csak ez náluk olyan epikus magasságokban van, hogy az hihetetlen. A legutóbbi "hogyan fogjuk a telefont, hogy ne menjen el a térerő" dolog körüli gusztustalanságra már ki sem térek, ha nem baj.
-
Tikakukac
titán
Van olyan telefon a történelemben amit tudsz oldani arcfelismeréssel?! Nem, nincs.
Adtak ki tízezrével telefont beépített navigációval ami igyenenes is? Nem.
Volt copy-paste, lehúzható állapotsáv, szigetes billentyűzet meg miegymás ezelőtt is? Igen.
Nagyon nehéz felfogni a különbséget? -
Tikakukac
titán
Kicsit ferdíteni ér. Kijelenteni, hogy márpedig ez itt egy világrengető enzo szaggató megváltó funkció, mikor mér rég alap dolog- na az hülyeség.
A Galaxy Note, mint a nevében is benne van, egy notesz ami stylus köré épült. Ezért lett ez a neve is. Még szép, hogy ezzel reklámozzák. De sehol sem állították azt, hogy ők találták fel a stylust.
Arcfelismerésre oldódó képernyőzár? Igen, ez egyedi és újdonság és igen megtehetik. Volt már régebben? Nem. Tehát új? Igen. Ezzel nincs gond.
Nokia ingyenes navi? Kezdheted sorolni, hány gyártó hány telójára adta az ingyenes navigációt. Nem third party navikat utólag, meg ajándék IGO 2 hónapig, hanem gyárilag bedobozolva, készen.
Igen szerintem így kéne viselkedniük. Ezekkel nincs gond.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Nekimegyek 4 márka 4 monitorának colostokkal. Centi pontosan tudok egyformát találni. Burkolat alá meg nem fog nézni a (l)user, de még mögé sem.
Az Apple most kokszosra fog perelni mindent ami él és mozog. Pláne ha mondjuk mer laptopot és telefont gyártani. Mondjuk nehogy esetleg fordítva süljön el a puska, A Nokia meg őket perelte be és nyert, én azért meggondolnám, hogy kikezdjek az összes gyártóval, mert könnyen felkophat az állkapocs ha trendiből mondjuk nekiáll 20 gyár egyenként alkatrész-szabadalmak miatt bíróságra menni.
Van az a lopás, amit megbocsátunk, jót lopni bocsánatos bűn. És van a bunkó, amikor úgy adjuk el, mintha ő találta volna fel. Engem ez utóbbi bír mocskosul zavarni. Felőlem gyárthatnak kopikat, amíg nem állítják, hogy ők sz@rták a spanyol viaszt. -
Tikakukac
titán
Épp ezért írtam az "olyasmit".
Egy TV-ben van analóg, vagy digitális vételre alkalmas eszköz, alsó hangon 2hdmi meg még egy rakat másik port, hangszóró és még miegymás. Az meg, hogy minek nevezi főleg harmadlagos, ez nem TV, se definíció, se semmilyen más módon.
Ez egy külső doboz amivel fel lehet fullosítani a TV-t, behozni rajta az Apple saját műsortárát előzeteseit meg minden mást amit akarnak. Önmagában papírnehezék funkciót tölt be. Sőt, monitorra kötve is minimum hangfalat kér a rendszer. Meg ha TV-zni akarsz akkor még egy dekódert. De részemről befejeztem, már megint leálltam vitatkozni. Rossz szokás -
-
Tikakukac
titán
Pedig egy kis vérszívást még elviseltem volna. Dodekaéder formájú tabletben is találtak volna valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Battlefield 2042
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged