Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
micimacko #83 üzenetére
Pontosan ahhoz hasonlítom. Egy Ferrari szintén prémium termék az autóiparban, mégis "hála" a szénszálas karosszéria elemeknek, egy koccanás során atomjaira hullik szét szemben egy Suzukival, ami lehet megússza sérülés nélkül, vagy egy kis kiüthető horpadással.
Tudjuk már helyén kezelni a dolgokat. Egy telefont nem azért veszünk, hogy földhöz vagdossuk. Akinek ilyen igénye van az nézzen másfelé. Az pedig szintén meglepő számomra, hogy nem fér bele sokak fejébe, az az apróság, miszerint a prémium minőség nem egyenlő a törésállósággal.
(#89) floatr: Én meg nem vagyok olyan segghülye, hogy dobáljak egy telefont.
-
Xero
nagyúr
válasz
micimacko #59 üzenetére
Az üveg jobban törik pont. Mégis kit érdekel? Attól még ha kézbe veszem bármelyik iPhone-t, lényegesen jobb minőség érzetet nyújt mint bármelyik galaxy.
Akit valóban a törési mutatók érdekelnek az vegyen annak megfelelő készüléket, ne ilyen karc céltáblákkal szenvedjen.Volt kezemben SGS, SGS2 meg még egy rakás Android és öreg WinMo alapú Samsung, HTC, Moto. Egyik sem tudta felvenni a versenyt minőségérzetben.
Egyetlen készüléket tudok mondani, ami kb hasonló kialakítású volt és magasan verte az iPhoneokat, az pedig az öreg Palm PDA-m. Az gyönyörű teljes fém házban ült, fém(vagy fémes hatású már nem emlékszem) gombokkal.
szerk: A gombok műanyagok voltak. Palm Tungsten E2
-
Xero
nagyúr
Egyébként az első mobil készülékemmel, konkrétan bevertem egy szöget. Egy Nokia 350-ről van szó, és már ott ült az asztalon az utódja, de hirtelen nem volt jobb eszközöm. Röhögve kibírta. Mondjuk volt is benne anyag becsülettel.
Ebből akkor, a SGSII huszárok kijelentéseire alapozva, azt a tanulságot tudom levonni, hogy Nokia 350-et kell mindenkinek vásárolnia.
-
Xero
nagyúr
Nagyon egyszerű. Nem kell dobálni.
A gagyi műanyaggal nem a dobálás során van a gond, hanem akkor amikor kézbe kell venni. Márpedig az esetek döntő hányadában én inkább kézben fogom a telefonomat és nem dobálom. Biztos bennem van a hiba.(#18) marositech: A 3G-m esett pofára hűtő tetejéről járólapra, esett ki második emeletről mégis él és virul. Egy valami tett be neki, az autós tartóm szétcsikarta és koptatta a hátulját. Ez is műanyag sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest