Új hozzászólás Aktív témák
-
Palibá
tag
igyvan, ettől meg többre mész, ha veszel egy 3000Ft-os vésztelefont, aminek kb 1-2 hét a készenléti ideje, és ilyenkor átpattintod a kártyát. Mert amúgy ki a fene akarja 10%-ig meríteni a LI-Ion akksit, mikor 40 alatt már nem egészséges neki?
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
Palibá
tag
Eszükbe jutott. Nokiáéknak. Ugyanis már Symbian alatt is működött olyan készenléti képernyő, ami csak néhány pixelen mutatta az időt, nem fogadottat, sms-t ilyesmit, ami gyakorlatilag majdnem 0 fogyasztással járt. Éjjel az éjjeliszekrényen hagyva, olyan mint egy ébresztős rádió, mutatja az időt, de csak az a pár pixel fogyaszt. ezért 2-3%nál nem merül többet éjszaka sem.
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
nagyúr
válasz Totheground #46 üzenetére
Nem hülyeség ez a funkció.. remélem később az S4-be is bekerül.
Élni és élni hagyni
-
takacsbotond
őstag
És legalább ki lehet majd kapcsolni ezt a valamit??
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
-
missz
tag
válasz dreamdancer #37 üzenetére
A huawei p6omban van 3 verzió is.... es a"közepessel" simán kihùzza kèt ès fèl napig,,,àtlag felhasznàlàssal, nem a polcra letève
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
dreamdancer
őstag
Ööö, biztos, hogy ez a típusú energiatakarékossági üzemmód annyira extra meg új? Kábé minden jobbfajta mobilban van valami hasonló lehetőség.
Nem a lényeg a fontos.
-
nemlehet
őstag
Mondjuk ha nem játszol tudtommal nem a SoC a nagy fogyasztó. Pl a Hongmim-nál is szoktam figyelni CPUZ-vel, hogy melyik mag aktív és többnyire csak 1 megy, a többhez azt írja, hogy "Stopped". Inkább a kijelző az ami zabálja az energiát ha csak böngészel vagy ilyesmi, ezért is tök fölösleges 4-500 PPI-is kijelzőt belerakni egy 5"-os telefonba. Nem hiába bírják ugyan úgy vagy jobban a 720p-s telók 30-40%-al kisebb aksival is..
Amúgy az 1,4 napos Ultra power save idő az tényleg elég gáz Elhiszem hogy ez jó, csak nekem kevés. Inkább ne lehessen vele fekete lyukat nyitni, de bírja már ki az 1 napot mindenféle trükközés nélkül....
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Totheground
addikt
És rádiós modulok nélkül mire lehet használni? Pulzust mérni?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
halkow
őstag
Ez akkor lenne jó ha 3 magot kílőne és az utolsót lekorlátozza mondjuk 1ghz re és az bőven elég opera mini-s netre meg telefonálásra is
Alcatel onetouch idol2s the king
-
UFC
aktív tag
válasz mazsi1911 #27 üzenetére
Most nézem az ULTRA POWER SAVING MOD :[link]
100%-os töltöttségnél ha bekapcsolod ezt az ultra energia takarékosságot akkor bír ki 1,4 napot!
Ha a sima energia takarékos mód van bekapcsolva akkor bír ki 21 órát.
Tehát ha nyüstölöd akkor mennyit bír ki energiatakarékosság nélkül? Estig kibírja?
[ Szerkesztve ]
-
mazsi1911
aktív tag
Fasza! Tehat 10% alatt, a telefon keptelen telefonalni? Nagyon jó! (gondolom kikapcsolhato, csak poenkodok)
Masreszt, eddig is egy VICCnek tartottam a fostos galaxyban, hogy X % alatt NEM LEHET FENYKEPEZNI. Amikor ezt eszrevettem az S3(4?)-ben, konnyesre rohogtem magam.
-
jacis
nagyúr
Ennek az S5-nek a tavalyi G2 is olyat odaver, hogy maga alá rottyant
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
hemaka
nagyúr
Kulso akku, ha olyan fontos emberke vagyok es nincs lehetoseg fali/autos toltot hasznalni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Just486
senior tag
Hát én nem tudom a Samsung hogy számol kapacitást, de ha 24 óra készenlét alatt merült 10%-ot, akkor a teljes készenléti idő valahol 10 nap körül kell legyen, ami jóindulattal is inkább csak átlagos érték. Pláne hogy mindezt energiatakarékos üzemmódban teszi.
That unconquered country we call the future.
-
BenHans
addikt
Nem rossz gondolat, de szintúgy mint Xaels, anno Desire Amolednél(én fogtam ki az utolsó előtti amoledes modellt Budapest és környékén ) én is leginkább fekete hátteret használtam. Ez úgy látszik Desire tulajoknál bevett szokás volt.
Én csak majd arra leszek kíváncsi amikor valami IQhuszár elkezdi a boltban fikázni a kiállított telefont mert valaki bekapcsolta a funkciót és csak fekete fehér. milyen felháborodás lesz.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
domerator
veterán
válasz sz.balazs.95 #12 üzenetére
A regieket ugy hivtak hogy transzflektiv lcd es nappali fenyben hattervilagitas nelkul is lathato volt rajtuk a kep.
Minosegben persze eg es fold a maiak javara.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
Mièrt fehér? A fehérhez nem a 3 szin eggyütt kell bekapcsolva legyen hogy fehéret kapjunk?
Meg ha jól emlékszem a zöld színre legérzékenyebb a szem. -
Darth Sith
tag
szerintem emellett még mindig az IP67 a legfontosabb újítása. Végre egy igazi csúcskészülék gyárilag megkapta és nem csak egy butított változata, ahogy az s4 active-nál volt. Sztem innen már csak egy lépés az IP67-nél még egy picit magasabb szintre lépni, és akkor már nem csak univerzális tudású lesz, hanem tényleg kb bármilyen helyzetben kiszolgálnának, kevésbé kéne félteni.
-
kolosanyi
veterán
Marhaság, egy 2800-as telep amúgy is kibír ennyit használat mellett. Az energiatakarékos mód semmit nem ér, ezt magadtól is tudod állítgatni, de sokat nem változtat az üzemidőn.
-
Sztbeni
őstag
Ez mondjuk egy jó ötlet
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
culas25
tag
Szerintem meg igen is fasza ötlet, bár sosem fogok ezért samsungot venni. Ha már volt ilyen régebben, akkor a többi gyártó miért nem alkalmazza? Számomra az S2 megjelenése óta ez az első olyan samsung újítás a galaxy sorozaton ami tetszik is. Az ujjlenyomat leolvasásnál jobb dolog. A pulzus mérést már meg se említsük...
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
és miért csak ilyen kicsi akksit raktak bele ? nézzétek meg ha le van szedve a hátulja még az akksitól balra van egy csomó hely, és itt még toll sincs beledugva ami elvenné a helyet... szóval kaphatott volna 3000-3200-as akksit
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
sz.balazs.95
veterán
az vágom, hogy az amoled hogyan működik. Én nem arról beszéltem.
Gyakorlatilag minden telefon képernyőjére igaz, technológiától függetlenül, hogy kikapcsolt fényerővel max. akkor látni valamit, ha egy erős lámpával megvilágítjuk.
a régi panelek kikapcsolva eleve világosszürkék voltak, a mostaniak pedig feketék.
Pl. GBA, vagy WM2003-as PDA: háttérfény nélkül tökéletesen látni mindent.
DSLite: A Super Mario 64-ben lehetőség van a háttárfényt teljesen lekapcsolni. Eredmény: teljes sötétség.
Pedig mindkettő LCD/TFT...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Xaels
félisten
Ebben nem lett volna semmi poén. Anno AMOLED-es Desire-em volt és a technológia ismeretében lazán natúr fekete hátteret használtam és 1-2 ilyen aprósággal relatív sok naftát sikerült megspórolnom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gabancs
addikt
"és rádiós modulok is deaktiválásra kerülnek"
Akkor meg minek a készenlét, ha úgy sem vagyok elérhető?
-
Xaels
félisten
Okos elgondolás az AMOLED panel ezen előnyét kihasználni, eddig ez miért nem jutott az eszükbe?!
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Necc
addikt
válasz sz.balazs.95 #3 üzenetére
Azert az AMOLED picit mashogy mukodik, mint a TFT...
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
sz.balazs.95
veterán
„Az extra alacsony fogyasztás érdekében ilyenkor a kezelőfelület magas kontrasztú fekete-fehér üzemmódra vált, mely mellett a nélkülözhető háttérfolyamatok és rádiós modulok is deaktiválásra kerülnek.”
LOL! Ilyen a régi, S60v1-es N-Gage-ben is van...
sőt, ott még a háttérfény is teljesen kikapcsolható volt, amellett, hogy olvasható maradt napfényben.
a mostani paneleknél a teljesen leveszed a fényerőt, elfeketedik a képernyő...[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Tsaba007
csendes tag
Most ez komoly?Ne má.....Hányszor találnak fel valamit ami már létezik?
Retro 4 ever
-
KillBorn
senior tag
A Nexus 4-em 1%-on is tudja ezt a 24 óra készenléti időt. Ha nem nyúlok hozzá
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik