- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Egyébként ha belegondolsz a józan paraszti logika is azt diktálja hogy elöbb megnézi van e az adott alkalmazásnak profilja (általában van), és azzal inicializál fel, és ha nincs csakk akkor tölti be a dolgokat a (global) profilból.
Inkább számomra az a rejtély hogy valaki miért kapcsol be globálisan egy olyan shader alapú effektet mint az FXAA. Ez számomra kicsit olyan mintha az asszony minden este szépen elővenné és kikészítene a nagyestélyit és utánna csak azokon a ritka reggeleken nem rakná vissza a szekrénybe amikor szüksége lesz rá
Na mindegy, a lényeg hogy elég jól el van látva az NV meghajtó profilokkal, és a játékok mellett van ott még a Photoshoptól a Mayán keresztül mindennek saját cucca, még a Messengernek is (csak a live-os exé-t is hozzá kell adni).
-
eight
senior tag
"Azt úgy nem lehet, mert az általános engedélyezés az mindenre vonatkozik. Tiltani profil szintjén egy általános beállítást nem lehet. Fordítva már ok, vagyis egy-egy programra engedélyezni."
Biztos az? Egyrész miért kapcsolja be valaki a "global" profilban mindenre az FXAA-t, és utánna miért ne lehetne azt lokális profilban felülírni?
Lehet hogy félreértettem valamit és akkor elnézést kérek (), de én szinte napi szinten szoktam ezt megtenni már évek óta minden probléma nélkül.
Egyébként Inspectort javaslok mindenkinek, szvsz ezerszer jobb mint a Nvidia vezérlő panelje.
-
Dagidög
senior tag
Na igen, erre nem gondoltam, hogy melyiknek ki az atyja. Lehet, hogy nem csodaszer, de a fejlesztők lustasága miatt szerintem nagyszerű opció, akkor is ha ez így nem a legoptimálisabb.
Lehet, hogy lemaradtam, de bármiféle külső segédprogram nélkül, mint az ATT, aktiválható a triple buffering DirectX alatt?A TB VRAM éhsége miatt szimpatikusabbnak tűnik az Nvidia megoldása, bár az adaptive vsync meg nem tudom, hogy menet közben mennyire tesz jót az FPS-nek.
(#60) freemanone: Ha minden flottul, megy hátrányod biztos nem lesz belőle.
-
-
Löncsi
őstag
Itt nem a tesszellációról van csak szó. Az nV ehhez a játékhoz támogatást ad, és nekem ilyenkor nem volt jó tapasztalatom ATI-n (Rage,Bulletstorm stb.). Plusz állítólag a GTA-s motor lesz a játék alatt ami szintén simább Geforce-on, szóval itt sok minden van, de várjuk ki a hónap végét a megjelenéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest