- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én 1 GByte RAM-os gépen is azt tapasztaltam, amiről néhányan 2-nél írtak, meglepően gyorsan teljesít - ott a többi böngészőt már megnyitni is kínszenvedés, nem hogy azon belül még valami nagyobb weboldalt. Az megint más kérdés, hogy 1 és 2 GByte RAM-os gépeken manapság már nem nagyon érdemes netezni (sem), a sok RAM-igényes szoftver miatt. Én eddig Chrome-ot használtam fő böngészőnek, tucatnyi bővítménnyel, aztán rájöttem, hogy kb. mindössze 1 db bővítmény használata bőven elegendő. Ez nem más mint egy normálisan működő reklámblokkoló. Továbbá van még egy jó és hasznos alaptulajdonsága még az Edge-nek, a weboldalakhoz való gyors jegyzetkészítés.
Ráadásul aki mobilon is Windows 10-et használ annak különösen hasznos még PC-n is az Edge böngésző használata - a gyors adatszinkron miatt.
-
vlevi
nagyúr
"a touch támogatása is ennek a legjobb"
Ezzel nem lehet vitatkozni. Ahogy a UWP felület is az érintésre van optimalizálva. Ennek eredményeképpen viszont éppen egérrel vacakabb kezelni egy kicsit.
Engem pl. ez zavar.
Érintőképernőn teljesen természetes, hogy, ha feljön egy ablak, vagy popup valahol, akkor abból a popupból úgy lépsz ki, hogy mellényomsz. Desktopon ez máshogy kellene, hogy működjön, ott van bezár gomb, esc, sok egyéb módszer.
De pl. az Edge-ben, ha feljön egy popupmenü, akkor nem tudom egérrel azonnal a címsorba kattintani, mert a címsorba kattintás először csak a popupot zárja be, és utána a következő kattintásra lép csak be a címsorba. Apróság, de zavaró. Ugyanilyen zavaró lenne, ha fordítva működne, és az érintőképernőn azonnal belépne a címsorba, a popup bezárása helyett.
De ugyanezt csinálja a posta app. A beállításokból kilépéskor az első kattintást még nem hajtja végre, mert mintha még azt is a bezárási művelethez értelmezné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest