- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
"Mike Connor (a firefox vezetője) "
Helyesen: a Firefox vezető fejlesztője. A kettő nem ugyanaz.Meg ha már cikkből idézünk, akkor a másik véleményét is illik elmondani:
Mitchell Baker, a Mozilla Foundation vezérigazgatója
"égbekiáltó az a kár, amit a Microsoft folyamatosan okoz a piaci versenyben, az innovációban és magán a böngészőpiacon"
Ugyanakkor kedves szavak is olvashatók írásában, mivel szerinte az Internet Explorer 4-es verziója jó böngészőnek számított, ami pillanatok alatt elérte a 90 százalékos piaci részarányt. Ezen gondolatát később ismét kemény szavak váltották fel: "Miután ezt elérték, a Microsoft abbahagyta a böngészőjének a fejlesztését és elküldte a programozó csapatát. A termék így stagnálásba kezdett, ami miatt a kémprogramok és a webes támadások elsőszámú célpontja lett". -
Penész Gomba
tag
Ki mondta bármikor is, hogy visszaél?
Én a böngésző választót támogatom és támogattam, ha nem esett volna le, én csak azt mondtam, hogy a Mozilla azért él mert a Google pénzeli. Ha nem hiszed, akkor olvass korábbi híreket itt vagy indexen, ahol az volt a téma, ha a Google nem újítja meg a szerződést, akkor megszívta a Mozilla.
(#42) Bali27 : Smooth scrolling még developer beállítással sem aktiválható?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő