Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

Ajánlom mindenkinek az Onlivet-, mert 1 hónap alatt is akkorát fejlődött hogy hihetetlen. 130 játék rengeteg demo, most 5 napig ingyen tolhatod a red factiont és a homefrontot onlie. Nagyon megéri, sokat gyorsult az egész ,szép lett a grafika, szinte nulla lag ,simán ,élvezhetően játszható. Most kellene letesztelni, kár volt lehúzni ezt a szolgáltatást. nézzétek meg megéri!
    [onlive]

• b.

félisten

válasz Suker10 #277 üzenetére

Ezt ki mondta neked? miért ne akarnék komolyabb játékot kevesebb pénzért egyszerűbb olcsóbb hardveren? ? itt mindenki csak arról beszél hogy a hardver így meg úgy.Biztos vagyok benne, hogy felhőben játszani olcsóbb lesz,mint megvenni egy gamet a boltban vagy letölteni a steamről, mivel bizonyos szinten csak bérled a gamet, használhatod. . Ez lesz ennek az egésznek a kulcsa, arról meg akkor már ne nagyon beszéljünk hogy gépet meg ehhez nem kell újítani. Ha így nézed már is meglátod a felhő lényegét. Olcsóbb eredeti játék + nulla hardver igény,azonos szerveren lehet multizni egy gameval,átláthatóbb tisztább stb. ki fog fejlődni ez a dolog és technikailag is meg oldják a szebb grafikát, plusz több, jobb szervert, ahogy lesz benne elég pénz.Tied a pálya. erről szól ez az egész és ezért lesz jövője.

• b.

félisten

Ebben a dologban van fantázia és ahhoz képest hogy gyerekcipőben jár, már most élvezhető és játszható, ami nagyon jó dolog. Biztos vagyok benne hogy sokkal könnyebb lesz egyfajta bufferelést vagy gyorsabb adatátviteli eljárást kifejleszteni és megalkotni ha lesz rá kereslet, már most olvasni erről több fórumon. 50 - és 80 ping között bármilyen online fps-el makulátlanul tudsz már játszani, tapasztalatból tudom mivel ET magyar válogatott voltam és Q. fan is vagyok.
    Sokat játszok német szervereken. biztos vagyok benne hogy lesz Európából is könnyen elérhető szerver nem is egy hamarosan, és fejlődni fog a minőség mind grafika mint az adatforgalom terén.
    Az Internetről meg annyit hogy Épp ma olvastam a HVG-ben hogy Magyarország az élmezőnyben van Mobilszolgáltatás és internetszolgáltatások terén, nincs miért szégyenkeznünk, jól állunk ilyen téren, szóval biztosak lehetünk benne hogy nálunk nagyobb és játékpiac szempontjából fontosabb országok miatt is meg fogják oldani ezt a dolgot. Sokan itt évtizedekben meg hasonló beszélnek. Ugyan már. 1-2 év múlva ez a dolog már dübörögni fog ezerrel, ezt így gondolom. :R

• b.

félisten

válasz Abu85 #140 üzenetére

Mert szerinted ahhoz hogy vegyek, ahhoz elég az A8, mondjuk az belemegy a p35 alaplapomba?Tökéletesen meg vagyok elégedve a c2D 6550 el, 4 éve vettem azóta is megállja a helyét még játékok alatt is, csak úgy mint a 9800 gtx.
    Nagyon szuper dolog a felhő, álmomban sem gondoltam volna hogy a laptomomon , ami 1.7 celeron, valaha mondjuk játszani fogok a Dead space 2. részével.
    A felhő mostani állapotában nem a hardcore játékosoknak való, hanem az olyanoknak mint Én, és szerintem 2 év múlva már nem kell semmiféle kompromisszumot kötni grafika terén,szerintem akkor írd meg ezt a cikket megint. Sok embernek most sem kell, mert ELŐRELÉPÉS a jelenlegi hardveréhez a felhő által nyújtott minőség és grafika.

• b.

félisten

amúgy a kétkedőknek ajánlom, menjenek fel és próbálják ki. én épp most toltam végig az 5 éves 1.7 celeron laptopommal a dead space 2 demóját, 8 megás inviteles nettel, élvezhető volt. szuper dolog!!! hajrá felhő ! :D

• b.

félisten

Itt úgy látom egy két dologgal nincs tisztában pár emberke.. Nagyon nagyon sok játékos, nem pedig alkalmi felhasználó tolja még a mai napig öreg elavult videokártyákon, radeon 3000 széria, vagy a másik oldalról 8, 9 000 kártyák,
    Jó magam is közéjük tartozom de bármilyen hihetetlen, sok ismerősöm és barátom még az én gépemre is irigykedik hogy de jó nekem elindulnak az új gamek, ők nem fognak mostanában újítani kártyára, pár éves játékokkal tolják. Nekik az hogy most nincs élsimítás( amit amúgy sem tudnának, tudnánk bekapcsolni )ugyan mind1 már,vagy hogy egy kicsit elmosódottabb a háttér. kit érdekel, ha fogok egy jó öreg p4 es gépet majd beizzítom rajt a battlefield 3 at mondjuk 1 év múlva,mire megfizethető lesz és végigjátszhatom?És olyan minőségben tolhatom amit a gépem még megközelítőleg sem tudna visszaadni, elmosódottság ide vagy oda itt egyből max részletességet várt el a cikkíró? ugyan már ahhoz otthonra is évente kellene beújítani 50 ezret vagy többet, mert ma erről szól a PC-ipar lásd Crysis mizéria.
    Ez egy kompromisszum.,amit el kell fogadni, és nem nehéz annak akinek az otthoni gépén még nagyobb kompromisszumot kellene kötnie.egy egy játéknál. Nem mindenki tud fél évente .processzort, videokártyát venni. hahó ez itt a nagy Magyarország ahol az átlagfizetés alacsony!
    A másik dolog hogy 100 as inputlaggal simán lehet tolni online fps-t is, akár még QL ot is, élvezhető szinten,kár eltúlozni ezt a dolog. és félrevezetve leírni dolgokat, mert az átlag júzer ebből már most negatív dolgokat szűr le.persze hogy online FPS-hez jobb az otthoni megoldás de egy single player simán élvezhető vele. Mire kinövi a gyerekcipőt ez a technológia( ami szerintem rohamosan meg fog történni), simán játszható lesz felhőben bármilyen játék, ez még az elején jár és kár volt illetve kár ebből a dologból még bármilyen következtetést levonni, kár volt ezért a cikkért, mert ez még túl korai volt ide,és rossz benyomást keltett egy amúgy remek ötletről ami hatalmas remények előtt áll.
    Nem tartom túl objektívnek. respect!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés