Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Nagy SE fan voltam, még a seria.hu-ra (rád is emlékszem talán onnan) én csináltam meg hogy kell a W200i flashelni. (régi szép idők)
Aztán egy K800i-m volt 2 évig, rommá flashelve, Aztán majd egy X8-at főzőcskéztem pár évig
Nekem sajnos ők megmaradtak a gombos telefonnál, vagyis úgy fogalmaznék, hogy azok a telefonok voltak nekem a nagy szerelem. Android fronton az X8-on és x10 mini pron kívül sajnos egyik modell sem váltott ki olyan érzést belőlem, hogy kell nekem.
Most is egy MRC-60 a telefonállványomASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
veterán
-
spyboy88
csendes tag
Valami extrával kéne berobbanni, kedvező áron.
-
lócitrom
őstag
ja hát kérem szépen, ha olyan árcímkét ragasztunk rá elavult dolgokra, amiken csak annak a négy gyönyörűen felkarcolt betűnek külön ára van, akkor persze, hogy rohadtul nem éri meg.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
troviko
senior tag
Kár, de nem kár. Tulajdonképpen sejthető és várható volt, az elmúlt sok éves szenvedés után. De sajnos a fő problémát nem oldja meg ez a lépés. A fő probléma, hogy a Sony évek óta NEM TUD TELEFONT GYÁRTANI.
Z1C, Z3, Z5-m volt, imádtam őket, de a Z5 után az X Performance és az X vonal óriási visszalépés volt, és azóta sem talált magára a cég. Elképesztően primitív, vackokat gyártanak, 3 évvel lemaradva a piac mögött. Túlárazva.Szóval mint mondtam, a mostani teljesítmény mellett nem kár. Az a kár, hogy évek óta totálisan versenyképtelenek.
https://www.oldtech.hu/
-
pit stop
addikt
Pont meg kéne lovagolniuk mostani botrányból adódó lehetőségeket. Remélem kitalálnak valami jót, és örülök hogy benne maradtunk fókuszban.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
hitchins
őstag
En nagyon orulnek ha meg tudna ujulni.
Annal is inkabb mert szeretem a markat.
A kijelzoben szamomra a legjobb, akkuido is eleg jo de tobb lenyeges ponton problema van.Pl 1:a legutolso szaros gyartok is kavanelkuli telefont gyartanak. Sonynak ez a mai napig nem sikerult.
Lehet mondani ra barmit de a helyzet az hogy az emberek tobbsegenek ez kell.Pl 2: fenykepezo
Sajnos a tobbi gyartohoz kepest sehol nincs. Olcsobb arkakegoriaban levo telefonok jobb fenykepezovel rendelkeznek.Szoftver egyszeru, gyors de 2019-ben kisse fapados. Ugyanazt latom mint anno z3c telefonon nem erzek fejlodest vagy esetleg egy kis extrat. Valamit amitol Sony-s lesz.
-
Bossyy
tag
Nem veszek minden héten telefont. Most is két éves telóm van, egy S8 és amikor azt vettem, az általam leírt dolgok voltak a jellemzők a Sony telefonokra. És ez nem marhaság, hanem tény. Néhány hete vettem a cégtől egy wh-1000xm3 fülest. Na az baromi jó, az jobban megy nekik, mint a telefongyártás. (Futáshoz is Sony t használok MDR 80 ast, az is szuper cucc).De szurkolok nekik, mert szeretem a márkát.
-
mrlujoak
veterán
Hú, gyerekek, mennyi, de mennyi tárgyi tévedéssel éltek, ezt osztjátok meg, és csámocsogtok rajta...
Nos, Vaio.
[link]
...már hogy a búbánatba ne jött volna ki azóta Vaio, mióta a Sony eladta NEM a foxconnak...
Aztán.
Kompakt széria.
Épp a minap jelent meg az Xperia Ace a japán piacon.
[link]
Várjuk majd sok szeretettel az európai piacra modernizált változatát...
"
(#12) Bossyy
Bossyy
tag
Lenne a cégben potenciál, csak valahogy mindig mellélőnek. Én nagyon szívesen vennék Sony telót, de amikor néztem, mindig azt láttam, hogy se OIS, se AMOLED, se AOD, se Qi töltés, se vízállóság, se QHD felbontás, se Jack. Plusz megdobva a készülékük műanyag hátlappal és ódivatú házzal. Persze értem, hogy ezek azért főleg extra elvárások, de azért például mindezt tudta egy Samsung S7 3(!!!) évvel ezelőtt (egy /AOD/ kivételével már az S6 is)!"
Hmm, érdekes, pl épp itt a kezemben egy XA2 Ultra, amiben OIS-szel támogatott kamera van.
Amoled kijelzős mobilja a Sony-nak is lassan egy éve van már (XZ3), Qi töltés is az XZ2 óta elérhető, ahogy a vízállóság is.
QHD felbontás? Hja.
4K.
Jack is van, 10, 10 Plus, most Ace.
Műanyag hátlap? Tényleg?
Amikor meg üveg volt, az volt a baj. Nemár.
Elhiszem, hogy a Samsung tudja, de nem kellene marhaságokat írni, általánosítani...
Persze, mehet a Sony-t fikázó fröcsögés, de ne valótlanságokkal.
"
Új
Válasz
2019-05-22 14:34:09
(#27) draco31
draco31
PH! addikt
Laikusként amennyire látom, akkor kezdett leáldozni a dolog, amikor szétmentek az Ericssonnal. Azóta valahogyan egy tipus sem marad meg a fejemben, addig meg rengeteget fel lehetne sorolni."
Tárgyi tévedés. Nem mentek szét az Ericssonnal. 2011 óta azért eltelt már pár év, ennyi idő óta azért lehetett volna informálódni.
Egyebek mellett pedig épp, hogy a Sony Mobile égisze alatt a Z család indulásakor volt ismét a csúcson a Sony.
Srácok, használjatok olyan mobilt, amit akartok.
Ha kémkedik utánatok kínai szervernek, ha liszenszproblémákkal boltol, ha nem, nem érdekel.
De valótlanságokat, hülyeségeket NE!
Apropó, épp az ominózus nagy megbeszélésen kötelezte el magát a Sony a mobil üzletág mellett, így az eddigi, pár hétben felmerült pletyka is valótlannak bizonyult.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
janeszgol
félisten
A formaviláguk mindig is tetszett, meg a kijelzőjük is. Az XZ2 Compact egy nagyon jó telefon szerintem. Ha hozzá hasonlókat adnak ki paraméterben, és a minőségen is javítanak, nem is veszek más márkát.
-
-
nyisziati
veterán
Valahol nem értem a Sony-t. Semmi mást nem kéne csinálniuk, mint a régi Compact vonalat kicsit modernizálni, egy jó kamerával ellátni + finomítani az áron és mehetne is szolgáltatói kínálatba.
Vagy ha ennyire újítani akarnak, akkor plusz modellként lekoppinthatnának egy sikeres, de nem új telót (pl. P20) és szintén jó kamerával, középkategóriás áron kitolhatnák.
Pláne most, hogy a Huawei szeletéből kanyaríthatnának. -
draco31
veterán
Laikusként amennyire látom, akkor kezdett leáldozni a dolog, amikor szétmentek az Ericssonnal. Azóta valahogyan egy tipus sem marad meg a fejemben, addig meg rengeteget fel lehetne sorolni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gPéter
tag
szerintem már mindehonnan kivonultak.Május vége van,és a február végén bemutatott csúcsteló még mindig nincs sehol. Egyáltalán nem törik magukat,sajnos.
-
Narancskoma
tag
Tanán így sokkal fókuszáltabban, nekünk jobban tetsző készülékeket készítenek.
-
nagyúr
Most fog tarolni igazán a HTC is. Vagy nem....
A Sony a túúúúl hosszú kijelzős mobiljaival nem nagyon lesz sok embernek szimpi. Szerintem kizárt, hogy sikeres legyen az euban.
Eddig mindig volt valami apró kis gixer a cuccokkal.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Fred23
nagyúr
Ha nem kukázzák a kijelzőik 21:9 képarányát, borítékolható a további kudarc is. De minimum hagyják meg ezt kuriózumnak, ne csináljanak belőle trendet!
Én legjobban egy sportmobilt szeretnék tőlük, olyat, mint anno az Xperia go volt. Az egyik első IP67-es ki készülék, elégedetten használtam egy darabig. Ha már a Samsung hanyagolja az Xcover szériát, csinálhatna valaki valami ahhoz hasonlót. Nevenincs kínai strapát én viszont nem veszek; azoknál még a Sony is megbízhatóbb szerintem. -
hemaka
nagyúr
Sony nem izgat, inkabb abban remenykedem, hogy az LG most kicsit felszivja magat vegre.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
kbyte1024
veterán
Na meg folyamatosan milyen SOC-ot akartak adni már horror áron? Tiszta BB.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Bossyy
tag
Lenne a cégben potenciál, csak valahogy mindig mellélőnek. Én nagyon szívesen vennék Sony telót, de amikor néztem, mindig azt láttam, hogy se OIS, se AMOLED, se AOD, se Qi töltés, se vízállóság, se QHD felbontás, se Jack. Plusz megdobva a készülékük műanyag hátlappal és ódivatú házzal. Persze értem, hogy ezek azért főleg extra elvárások, de azért például mindezt tudta egy Samsung S7 3(!!!) évvel ezelőtt (egy /AOD/ kivételével már az S6 is)!
Gatyába kellene rázódniuk, igen, ez a helyes kifejezés.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Szerintem idővel kivonulnak mindenhonnan. Nagy a baj és már régóta.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
cintula187
addikt
válasz pulutodurumo #5 üzenetére
Kamerájuk (szenzor) jó, a szoftvert cseszik el általában alatta
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
shifty!
senior tag
Viszont ha a Huaweinek több eszköz is kiesik a piacról, amikre a Sony most ráfókuszálni készül, jól is kijöhetnének belőle.
Az Xperia Z-Z5 sorozat szerintem kiváló volt, a Compact széria a mai napig fekete lyuk a piacon, plusz a fél mobilvilág Sony szenzorokat használ a kamerájában.
A MateBook-ok kiesésével a régen azért kiváló renoméval rendelkező Vaio vonalat újra lehetne éleszteni.
Persze ehhez kell, hogy egy kicsit visszanyúljanak a régi sikeres recepthez, és hogy az árakat versenyképes mederbe tereljék.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
aelod
veterán
Ideje volt mérsékelni a veszteségeket. Első lépésnek nem rossz már csak a mobiljaikat kéne gatyába rázni végre....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest