- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RyanGiggs #85 üzenetére
Így vagyok ezzel én is, ameddig nem látom olyan nagy előnyét annak hogy lecseréljem, addig nem is nagyon fogom. A Windows XP-7-es példád pont ilyen szerintem.
Abu85: Na majd meglesem előbb a gépigényét a BF4-nek, mert szerintem igen sanszos hogy memória kell még, de lehet VGA is nekem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RyanGiggs #83 üzenetére
Majd, nem is most akartam, mert egyelőre nem szimpatikus, de ha így építenek az újításokra, egy idő után muszáj lesz. Márpedig kezdik egyre jobban kihasználni a lehetőségeket. Bár igaz, ahhoz már új VGA-t is kellene vennem, a mostani még csak DX11-es. (nem mintha az nem lenne elég jó persze)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na akkor nem is muszáj DX11.1-es VGA-t vennem, elég még a DX11-es is ehhez? Mondjuk ez a Windows 8 egyelőre nem tetszik, de játékos mivoltom miatt lehet kénytelen leszek átállni majd a későbbiekben rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest