- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
Firkavadasz #100 üzenetére
1000Ft-ért?
-
Firkavadasz
tag
Akkor megért ezer forintért megvenni ezt a windows 8-at
Marad is akkor.
-
zenke
aktív tag
jó lesz nekem a win 7 is a következő 8évre...
-
Vico87
tag
"Az erre épülő játékok képesek lesznek feltérképezni a dinamikus pufferek SRV-it ..."
Bocsi, de szerintem ez nagyon rossz szóhasználat. A feltérképezni azt jelenti, hogy egy ismeretlen területről leírás készül, holott itt sima memory mappingről van szó, avagy címtér megfeleltetésről. Annak ellenére, hogy aktívan fejlesztek D3D11-re, kellett vagy 5 perc, mire leesett, hogy itt mire akar ez utalni.
-
-
Joshi
titán
"A fejlesztők rákaptak a DirectX 11.1-re"
A Microsoft + Hardvergyártók megint lefizették a fejlesztőket? Itt már mindenki metszett...
-
pakriksz
őstag
válasz
RyanGiggs #85 üzenetére
az az 50-60% azt jelenti általában hogy 1 mag csutkán 100%-on megy (a render thread) és korlátozza az összes többi szálat és műveletet a többi pedig valamilyen részterhelésen... persze a vindóz feladatkezelő nem ezt fogja mutatni de az mindig is marhaságokat mutatott, az egyetlen használható infoja az a teljes processzorhasználat.
-
pakriksz
őstag
minden nagyobb területes 3d-ben a cpu volt a szűk keresztmetszet, méghozzá 1 mag sebessége. Rajzolási hívásokra rajzol a gpu, amit a cpu-nak kell összeállítania, és 1 szálon futhat max. Minél több a kirajzolandó objektum, és minél több "pass"-es egy effekt rajta, annál több rajzolási hívás kell.
-
RyanGiggs
őstag
Ez így már pontosabb és világosabb megfogalmazás!
Köszönöm.Deee a részemről, a jelenlegi gépemmel (remélem) nem lesz szükségem arra a +10%-ra! Valahogy csak kicsikarok 60fps-t!
(#86) Ed3r_X_ Na igen... már nem igen támogatják a játékok az Xp-t. Itt a játékosoknak kötelező volt oprendszert frissíteni. Meg is őrültem volna, ha pl. nem tudok játszani az új Bioshock-al.
-
Reinkz
senior tag
Akkor ez elviekben csak Radeon kártyákon fog futni? mert ugye az nvidia az szépen kamuzta a dx11.1 de nem az.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RyanGiggs #85 üzenetére
Így vagyok ezzel én is, ameddig nem látom olyan nagy előnyét annak hogy lecseréljem, addig nem is nagyon fogom. A Windows XP-7-es példád pont ilyen szerintem.
Abu85: Na majd meglesem előbb a gépigényét a BF4-nek, mert szerintem igen sanszos hogy memória kell még, de lehet VGA is nekem.
-
RyanGiggs
őstag
Nekem HD7870-esem van, de még én sem tervezem a váltást.
Azért mert a cikk szerint a CPU terhelésből levesz 10%-ot?
És? Csak egy i5-ösöm van,de az is csak 50-60%-ban dolgozik.
Na most abból lejön 10%?! Ez kit érdekel?
Engem csak annyi érdekel, hogy az a játék ami érdekel, azzal tudjak játszani. Anno ezért cseréltem le az Xp-met Win7-re! Kezdtek olyan játékokat kiadni, ami az előbbi opr.en nem indult. Na ha megint lesz ilyen, akkor váltok!
Ez lesz "lehet" a Win9?! -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RyanGiggs #83 üzenetére
Majd, nem is most akartam, mert egyelőre nem szimpatikus, de ha így építenek az újításokra, egy idő után muszáj lesz. Márpedig kezdik egyre jobban kihasználni a lehetőségeket. Bár igaz, ahhoz már új VGA-t is kellene vennem, a mostani még csak DX11-es. (nem mintha az nem lenne elég jó persze)
-
RyanGiggs
őstag
"játékos mivoltom miatt lehet kénytelen leszek átállni majd a későbbiekben rá."
Annyira azért ne siesd el, mert ami fut Win8-on, az futni fog Win7-en is!
Viszont ha a következő opr.en már DX12 lesz, az "lehet" már nem fog menni Win7-en és 8-on! Tehát lehet érdemesebb kicsit még kivárni. Szerintem "hamarosan" várható megint egy olyan lépés mint pl. az XP és Win7 között van. (XP-n már nem indul minden játék) -
Ed3r_X_
nagyúr
Na akkor nem is muszáj DX11.1-es VGA-t vennem, elég még a DX11-es is ehhez? Mondjuk ez a Windows 8 egyelőre nem tetszik, de játékos mivoltom miatt lehet kénytelen leszek átállni majd a későbbiekben rá.
-
PPatrik
aktív tag
Most nem azért, de szerintem jó, hogy minden monitoron van taskbar. Tudod, hogy melyik monitoron melyik progi van, nem csak rányomsz, aszt majd valahol megjelenik. Mikor w8 után kicsit használtam 7-et két monitoron, majd megbolondultam. A két monitor a laptop képernyője, meg egy TV volt. Alig találtam az ablakokat. De munkára is kiváló, amikor meg van nyitva vagy 20 ablak, sokkal jobban áttekinthető.
-
Zotya84
őstag
válasz
cskamacska #78 üzenetére
Na ezzel valahogy én is egyet tudok érteni. Mert nekem csak pár dolog zavar: túlzott erőltetése a modern uinak - lehetne választható, teljesen jó lenne) , nekem hiányzik a start menü (én rühellem ha az asztalon minden sz@ kint van; tők átláthatalan tud lenni...), meg hiányolom az aerot - ezt viszont csak a tunereimhez adott programok miatt, ugyanis azzal sikerült egy normális nemzavaró keretet adnia a készítőknek tv képének...
-
cskamacska
addikt
válasz
->Raizen<- #75 üzenetére
Valóságban abszolút nem olyan rossz a helyzet, nagyon szépen(és meglepően költséghatékonyan) lehet továbbra is PC-n játszani. Leszámítva az erőltetett mobilos UI-t, még Windows 8 sem rossz, a gépházon belül a Windows 7 továbbfejlesztése. Ha a modern UI-t, és azzal mobil világ behódítására irányuló hagymázas terveiket nem erőltették volna az átlag PC-sek képébe, a Win 8 is tarthatna ott, mint a Win 7 4 éve.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
cskamacska #74 üzenetére
Pedig kb ez jön. Lehet fél évente csúcshardvert venni hogy illeszkedjen az új winfosokhoz na én asszem lassan elhagyom ezt a hajót és majd jön a ps4/laptop ami rám rohad.
-
cskamacska
addikt
Én is örülök hogy örülsz, de ha tényleg megjelenik jövőre a Blue mondjuk DirectX11.2/12 támogatással ami csak ott lesz majd elérhető, akkor remélem marad ilyen vidám a hangulat.
Persze ezt lehet majd fokozni, mikor évente megjelenik az igért refresh Windows változat DX12.1/12.2/13, ill IE 12/13/14 támogatással, amit megint nem fognak majd a régebbi rendszerekre megírni(az adja el az újat), na akkor megint lehet majd vihorászni. -
törölt tag
Crysis 3-at SAA 1x élsimitással játszok. Folyamatosan megvolt a 30-60 FPS, nem lagolt a kép, vált szaggatottá a mozgás. High beállításon, Motion Blur kikapcsolva.
-
Okés, ez is jó hír!
De én egy olyan folyamatosan bővülő listára gondoltam, ami leírja, hogy melyik játék melyik része használ olyan effektet, ami nem, vagy rosszabbul megy azokon a karikon, amiken nincs dx11.1.
Vagy erre nincs kapacitás? Vagy ezt is lefedi majd az általad említett cikk? -
Köszi!
Nem akartok olyan tudásbázist létrehozni, ahol leírjátok, hogy mely fícsörök-höz kell dx11.0 hardver és azt melyik játék és mire használja?
Az nV tulajok számára fontos lenne.Vagy VGa választás elött állók számára is jó lenne, ha tudná, hogy kell-e neki az X effekt az Y játékban, vagy sem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen a DX11.1 API kell hozzá. A runtime Windows 8-on elérhető verziója. A Win 7-re kiadott runtime nem jó egyelőre, talán jó lesz, de szerintem ezek a fícsörök maradnak a Windows 8-hoz kötve.
Vannak olyan DX11.1-es fícsörök, amik DX11.1-es hardvert fognak igényelni, de jó részük nem igényli.
-
Anaren91
senior tag
Én múltkorában felraktam a Windows 8 at és én kellemesen csalódtam benne. Sok rosszat hallottam róla de gondoltam kíváncsiságból kipróbálom én is. Miután beállítottam hogy legyen start menüm és ne a csempés förtelem jöjjön be teljesen használható volt számomra. Sőt a Crysis 3 kb 2x annyi fps el hasított Win 8 alatt mint Win 7 en. Csak azért tettem vissza a Win 7 et mert a VGA m 85 fokig is simán fel ment és azt hittem hogy a Win miatt van...De csak a paszta volt vacak rajta úgyhogy ha lesz 1 kis időm repül vissza a win 8. Érdemes vele több időt eltölteni mert 5 perc használat után engem se győzött meg de 2-3 nap után jobban megkedveltem mint a win 7 et.
-
Lacccca87
addikt
Rosszúl tudod. Nem csak SW-s változások ha minden igaz mert akkro az NV DX11 képes VGA is is 11.1 képesek lennének holott meg csak kamu szinten azok.
Win 8- al semmi gond nincs, ami gond az az hogy az emberek nem szereti ka változásokat és itt főleg a kezelő felületre célzok. Ami a motorház tető alatt van az viszont sokkal jobb mint a Win7.
A fikázások meg szimbplán divatból mennek meg fanboyság, meg a legtöbb aki szídja hát életébe nem látott még eredeti Win licenct az is fix. -
törölt tag
A DirectX fájlokat frissitenék inkább. Jun2010_d3dx11_43-nál újabbat nem találtam. A DX fejlesztése nem halad, a mostani játékok egy már elavult DirectX futószallagot használnak. Win7-en is lehetne DirectX 11.1 frissités, amit remélem valaki majd megtesz, mert MS nem fogja. Mások (magamat is beleértve) meg Win8-ra nem fognak váltani. SSD-re hamarabb szánok pénzt, mint ilyen hamar mégegy op rendszerre.
-
katt777
félisten
Úgy tudom, hogy a DX11.1 eleve szoftveres fejlesztés, tehát bármelyik DX11 kártyából elő lehetne hozni, ha nem akarnák, hogy lecseréljük a hardvert, ha netán egy drágább VGA-ba ruháztunk be, amely amúgy ma is vígan bírná a strapát. Aztán cseréljük le a Windows-t is, miért ne, ha már pár éve egy, legalább relatíve épeszű OS van a gépen. Csak azt érjem meg, hogy több lesz az értelmes ember, mint a birka, és amikor így akarnak tarhálni minket, kollektíve beintenénk a "fejlesztőknek" (Ford Fairlane-nel szólva: Matuzsálem bekaphatja, hóóó!). Erős a gyanúm, hogy abban az esetben még mindig egy pöpecül működő DOS-unk lenne.
Lehet, hogy az egész hűhóval csak a CIA méri globálisan az emberek IQ-ját?
Az ironikus fogalmazás nem bárki megbántást célozza, hanem a fogyasztókból tetemes hasznot húzó cégek magatartásának jellemzését.
Elképzelhető, hogy mint anno Vistára a DX11, 7-re is kijön a DX11.1 fejlesztés, vagy ez tutira kizárt?
Sajna hiába cseréli le az ember a 8 felületét, attól az még mindig egy széttárt rendszer marad. Engem legföljebb olyan 3rd party szoftverrel érdekelne, amely gyökerestül kiirt belőle mindent, ami megkülönbözteti a W7-től, kivéve a DX11.1-et.
-
törölt tag
Hajrá, egyenlőre nem fenyeget sem a dx11.1 sem a Wéjt.
Van egy pár drága "vas" amihez még nincs rendes driver, de mire mindegyikhez lenne addigra itt lesz a köv. Win...legalább is így szokott lenni
-
tntmax
aktív tag
Nekem kicsit olyan szaga van ennek, mintha az ms megtámogatta volna a fejlesztőket hogy ugyan sztárolják már kicsit a DX-et mert nagyon kell valami amire erőltetni lehet hogy mennyire megéri váltani a win8-ra. És persze ezek a 11.1 feature cuccok szinte kivitelezhetetlenek lennének win7 alatt mert így meg úgy... ugye?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A felmerült kérdésekre. Ez alapvetően egy API-n belüli dolog, ami minden konfiguráción gyorsítja a feldolgozást, pontosabban azokon, amelyek DX11/11.1-es kártyát használnak és Windows 8 fut rajtuk. Tekintve, hogy nagyon egyszerűen implementálható, így nincs értelme a fejlesztőknek figyelmen kívül hagyni, főleg, hogy átlag +10%-ot hoz egy alfa kódban.
bitblueduck nagyon jó leírást linkelt. "D3D11_MAP_WRITE_NO_OVERWRITE signifies that the application promises not to write to data that the input assembler (IA) stage is using. In exchange, the GPU allows the application to write to other parts of the same buffer. The application must ensure that it does not write over any data in use by the IA stage."
Tehát a program az adatokat, amiket a GPU használ nem írhatja, de azokat, amiket nem használ már írhatja. Emellett feltérképezhető még pár puffer a DX11.1-ben. A hatékonyság növelését látjuk. A feldolgozás nem változik, csak hatékonyabb lesz, és ebből sebességet lehet nyerni.(#51) TTomax: Egyelőre úgy néz ki, hogy effektekre az extrát nem nagyon költik el. De a BF4 implementációja minden DX11-es kártyán működik, csak kell hozzá egy Win 8.
-
derive
senior tag
Verpistike mode ON
Csakazertse fogok W8-ra valtani, latszik M$ nagyon ketsegbeesetten erolteti a szart. Inkabb jatszok jooreg, hangulatos jatekokkal es kihagyom a legujabb csillivilli 2oras csodakat meg a DLC DLCjet.
Az ok pedig a kompatibilitas hianya. 6-7 eves melohelyi progijaim kb 50%-a csak virtualis W7en hajlando futni (kompatibilitasi mod nem megy, esetleg a TPB upgrade). Orulok, hogy a fonoktol kaptam otthoni licenszet, most meg rinyaljak az upgradeert? Hat az M$ jo k --cenzurazva--- at!
Latszik, h a W8 nem onmagaban a nagy uzlet, hanem hozza kell frissiteni a teljes szoftverparkot. -
TTomax
félisten
Mekkora egy marketing rizsa cikk...lefordítom...jön három gaming evolved játék.. a 10%nyereség 3X el lesz költve egyéb gagyi effektekre..win8at vegyetek népek...
-
Most próbálgatom.
Eddig jónak tűnik, Layered window-k lazán mennek, és eddig nem találtam hibát. Viszont tényleg végig fogom tesztelni a 30 napot, mert lecseréli az explorer.exe-t, ami hordoz magában némi kockázatot.
Meglátjuk. Ha 30 nap alatt nem jön ki hiba, akkor megvesszük, mert az engedélyt megkaptam 10 másodperccel azután, hogy a főnök is feltette magának, és kipróbálta.Elég valószínű, hogy 100+ darabra kérünk árajánlatot.
-
-
D.Va
őstag
Jajj de király ez nekem! Megúszom a hardvercserét úgy hogy kapok 10%-al jobb sebességet!
Van egy eredeti WIN7-em... MOST VEGYEK 30 ezerért egy WIN8-at hogy ezt ki is használhassam... hát a hülyének is megéri! -
djculture
félisten
Valamit ki kellett találni hogy a win8 eladásai ugorjanak, mert minden boltba csak ott porosodnak kutyának se kellenek
-
válasz
#51736960 #38 üzenetére
Így is használható, csak marha kényelmetlen.
Nem szoktak tökölni ilyen kis tételekkel, csak kell a papír, hogy mehet.
Egyébként évi fix összegért bármilyen MS oprendszert és Offiszt használhatunk.(#41) t72killer: Én simán el tudom képzelni, hogy a CPU és GPU lassú összeköttetése és két külön egységként működése okoz egy rakás fölösleges munkát mindkét fél számára. Ha ezekből valamit okosabban oldd meg a dx11.1, az simán lehet tiszta nyereség.
Persze, ez csak elképzelés, nincs konkrét infóm erről. -
Visszakanyarodva a témához: az ok, hogy a fejlesztés csökkenti a CPU terhelését, de mit csinál a GPU-val? Nehezen tudom elképzelni, hogy a levett teher egy az egyben léggé válik és más komponens nem terhelődik.
-
Raysen623
addikt
válasz
#51736960 #32 üzenetére
Nem volt ilyen erős? Én még emlékszem az XP vs 7 váltással kapcsolatos ellenállásokra, és most nézd meg!
Mi a cégnél úgy váltottunk xp-ről 7-re, hogy előtte 1 éven át leteszteltük munkahelyi körülménye közt az RT verziót! Ennyi....azért mert te így gondolod attól még lehet másképpen...kinek hogyan tetszik.
-
Köszi, a két ingyenes (meg még több is) rosszul műxik, mert bizonyos UI elemeket is letilt, vagy valami okból azok nem tudnak megjelenni (pl. QT-féle layered window).
A Strat is Back-et holnap reggel kipróbálom, csak még kell szereznem engedélyt a főnöktől a vásárlásra.
Kösszi! -
BiP
nagyúr
Fizetősek, de jobbak is: Start8, Start is back, (van 30napos trial mindkettőből)
Ingyenesek: Classic Shell, ViStart
Ezeket érdemes kipróbálni. Némelyiket írták már, csak legyen meg összeszedve is. -
válasz
Cyberpunk #28 üzenetére
+1. Egyértelmű, hogy ezzel akarják terelni a népet. Kétlem, hogy a win7 és 8 architektúrája között akkora különbség lenne, ami megakadályozná a kiadást - sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy sufnibuhera keretében ügyes emberkék meg fogják oldani a dolgot - ha lesz rá motiváció. 10% CPU load csökkentés nem az...
Egy normális játékgépben minimum egy 4magos i7-es proci van (notebookban turboval 2.5+GHz, asztalin 3.5+GHz), ez bőven elég bármilyen mai játékhoz, és kétlem, hogy az optimalizáció akárcsak 1 fps javuást is hozna.
Ahol értelme van, az az AMD Brazos és egyéb IGP-s konfik, de ezek alapból gyengék, ha az ember pénzt akar a dologba fektetni (aka egy win8 licensz árát) akkor SzVSz jobban megéri egy erősebb procit szerezni. Ha már nem intel, akkor legyen pl egy Vishera.
-
törölt tag
kívancsian várom, hová jut ez az egész, az ms egyértelműen a win8-at nyomja, az ellenállás viszont még soha nem volt ilyen erős...
microsoft vs felhasználói igények, érdekes lesz -
fecg21
aktív tag
"Várhatóan ezek az előnyök a játékosokat is meggyőzik a Windows 8-ra való átállásról, hiszen a hardver cseréje nélkül mindenki örül a gyorsulásnak."
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Akkor sem váltanék win 8-ra ha kötelező lenne a játékok miatt...az okokat mindenki ismeri.
-
Cyberpunk
félisten
Mekkora egy szemétség ez, hogy képtelenek egy 11.1-et kiadni Win7-re. Szánalmas.
-
válasz
Lacccca87 #24 üzenetére
darky@, Lacccca87: Köszi, de a Classic Shell-t már próbáltam. Nem működnek vele a QT keretrendszerből létrehozott Layered window-k (pl. Maya használja, plusz én meg QT-en fejlesztek). Szerintem azokat is metro-nak nézi.
kisfurko: köszi, ez jó ötlet, de ez csak az egyik gond. A jobb oldali menük még így is kényelmetlenek.
-
Raysen623
addikt
Még mindig nem teljesen világos miért kell fennakadni a Start gomb eltünésén?! Az esetek 95%-ban én nem is használtam soha azt a gombot! W8 alatt pedig nem is hiányzik, sőt örülök hogy nincs. A metro felületén egy klikkel továbblépek ha nem kell és kész. Átállás? Miért nem vettétek meg január végéig 8900Ft-ért?
Baromira megérte...ennyi
-
És minőségi progi? Nem okoz GUI hibákat, vagy elő nem szedhető menüket sehol?
Mert próbáltam már ingyenes progikat, de amikor QT fejlesztő környezetből elő akarsz csalni egy átlátszó ablakot, akkor az nem műxik. A progik nélkül ment.
Ugyanez a helyzet az Maya-nál is. Pár ablak nem jön elő, az ilyen Win8 átalakító progiktól. -
Hát lehet hogy most ezzel a szokással szakítanod kellene, mert a 8 meg a blue után biztos hogy az asztal a sűlyesztőbe kerül.
On: Amúgy már kezdődik. Amint láttam hogy miről van szó, windows 8 + dx 11.1 tudtam hogy jönnek majd sokan hogy így úgy a 8. Nem kötelező használni semmit sem gyerekek. Azért mert a 8-on tudják aktiválni el kell fogadni. Jóval több újítás van benne a 7-hez képest. Akinek nem tetszik vegyen ps4/x720-at. Ha meg nem tud paddal játszani vegyen 8-at meg bika kártyát. Amúgy akik félnek a 8-tól, meg fikázzák mennyire rossz, azoknak mondom hogy 3 nap folyamatosan használni kell és rá fognak jönni, hogy sok kényelmi funkció van benne és meg lehet szokni a rendszert. A többi pluszról nem is szólok, majd rájöttök magatok.
-
smkb
őstag
Legalább annyira lesz népszerű a fejlesztők körében a DX11.1 plusz funkcióinak használata, mint amennyire a Win8 terjed, ami lassabb, mint a Vistáé. Úgyhogy én azért olyan nagy tétet nem tennék a 11.1-es funkciók kihasználására...
-
jbush
tag
A dolognak szerintem akkor van értelme, ha van elég GPU-erőforrás.
Mellesleg igazodik az AMD filozófiájához (gyenge CPU <--> erős GPU). Ennek fényében inkább a CPU szorulhat tehermentesítésre.
Másrészt egy kellően bonyolult kóddal egyszerűbb megakasztani a CPU-t, mint az ugyanezt a kódot hatékonyabban futtató GPU-t, meglátásom szerint. -
Nekem sem lenne vele bajom, ha sikerülne eltalálni egérrel a hülye sarkokat, hogy előjöjjenek a szükséges menük. Ettől agybajt kapok. Kár, hogy nem lehet ezeket gombokkal helyettesíteni.
Dupla monitor esetén is zavaró, hogy mindenhol van taskbar, és így pl. a jobb oldali monitoron még nehezebb a bal alsó sarokból előjövő csempés felületet előcsalni.
Sajna naponta szenvedek vele munka közben.
És a desktop új szögletes grafikája sem tetszik, de ez még beleférne.Reménykedem, valami átfogó (akár 3rp party) patch érkezésében, ami nem okoz problémákat, de eltünteti a csempéket (nem rossz, csak számomra felesleges) és az ilyen "vidd az egeret ide-oda" vezérlést gombosítja.
Ha ez mind megoldódna, akkor a nagyobb sebesség miatt váltanék, de így még nem éri meg nekem.
-
miresz
veterán
Az első RP. win8 óta 8-at használok. Érezhetően gyorsabb,ás jobb rendszer mint a 7 volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
->Raizen<- #2 üzenetére
Én csak egy bogárral sem találkoztam, igaz még csak másfél hónapja használom. A borzalmas Kezdőképernyőt leszámítva kezdek megbarátkozni vele, azt meg szerencsére bekapcsolás után nem kell többet látni. A telepítés után hiányzó optikai meghajtóra ugyan nincs mentség, arra se, hogy csak registry módosítással látja a rendszer, de nekem ezt nem okozott gondot megcsinálni, igaz utánajárni hosszabb volt, mint maga a hiba orvoslása.
-
vivanto
tag
Nicsak, mintha az egyik ismételgetett érv a w8 ellen épp az lett volna, hogy mennyivel nehezebb rajta a fejlesztés.
Azért érdekes látni, hogy aki melóra használja, annak nincs gond vele, többnyire a szájkaratésok szídják.
-
janika77
csendes tag
Több mint fél éve használok win 8-at.Semmi gondom nincs vele.sikerült olcsón hozzá jutni frissítés keretében és nem bántam meg.8000 ft megért.Minden program jól megy vele.Ja és gyorsabb mint a win 7.Nekem ez a tapasztalatom.Amúgy kinek mi tetszik.Jó a win 7 is.
-
pusszycat
nagyúr
Nálam egy "windóz" mindig kimarad, tehát a következő a Windows 9 -es lesz.
-
Attix82
addikt
""Ez az optimalizálás csökkenti a CPU-ra helyezett terhet, és ebből az előzetes mérések szerint átlagosan 10% gyorsulás nyerhető.""
Lehet én értem férre, de a CPU eddig se volt szűk keresztmetszet. Nem inkább a GPUt kéne tehermentesíteni a gyorsabb futás érdekében?
-
jbush
tag
"...ezek az előnyök a játékosokat is meggyőzik a Windows 8-ra való átállásról, hiszen az ingyen gyorsulásnak mindenki örül." - Azért ha van egy Win7, annak a 8-ra cseréje nem ingyen van (ha legális rendszerekről beszélünk)...
-
Töki bácsi
aktív tag
Épp tegnap raktam fel a 8-at. Még igencsak szokni kell...
-
fatallerror
addikt
már ideje a fél éves api-t használni is....
-
Taragas
aktív tag
Hát valahogy "ÉN" még mindig iszonyodom a 8-tól. Egyenlőre nem akarok átállni rá, csak ha valami nagyon nagy okom lesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest