- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
"Az erre épülő játékok képesek lesznek feltérképezni a dinamikus pufferek SRV-it ..."
Bocsi, de szerintem ez nagyon rossz szóhasználat. A feltérképezni azt jelenti, hogy egy ismeretlen területről leírás készül, holott itt sima memory mappingről van szó, avagy címtér megfeleltetésről. Annak ellenére, hogy aktívan fejlesztek D3D11-re, kellett vagy 5 perc, mire leesett, hogy itt mire akar ez utalni.
-
RyanGiggs
őstag
Ez így már pontosabb és világosabb megfogalmazás!
Köszönöm.Deee a részemről, a jelenlegi gépemmel (remélem) nem lesz szükségem arra a +10%-ra! Valahogy csak kicsikarok 60fps-t!
(#86) Ed3r_X_ Na igen... már nem igen támogatják a játékok az Xp-t. Itt a játékosoknak kötelező volt oprendszert frissíteni. Meg is őrültem volna, ha pl. nem tudok játszani az új Bioshock-al.
-
Okés, ez is jó hír!
De én egy olyan folyamatosan bővülő listára gondoltam, ami leírja, hogy melyik játék melyik része használ olyan effektet, ami nem, vagy rosszabbul megy azokon a karikon, amiken nincs dx11.1.
Vagy erre nincs kapacitás? Vagy ezt is lefedi majd az általad említett cikk? -
Köszi!
Nem akartok olyan tudásbázist létrehozni, ahol leírjátok, hogy mely fícsörök-höz kell dx11.0 hardver és azt melyik játék és mire használja?
Az nV tulajok számára fontos lenne.Vagy VGa választás elött állók számára is jó lenne, ha tudná, hogy kell-e neki az X effekt az Y játékban, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest