- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okés, ez is jó hír!
De én egy olyan folyamatosan bővülő listára gondoltam, ami leírja, hogy melyik játék melyik része használ olyan effektet, ami nem, vagy rosszabbul megy azokon a karikon, amiken nincs dx11.1.
Vagy erre nincs kapacitás? Vagy ezt is lefedi majd az általad említett cikk? -
Köszi!
Nem akartok olyan tudásbázist létrehozni, ahol leírjátok, hogy mely fícsörök-höz kell dx11.0 hardver és azt melyik játék és mire használja?
Az nV tulajok számára fontos lenne.Vagy VGa választás elött állók számára is jó lenne, ha tudná, hogy kell-e neki az X effekt az Y játékban, vagy sem.
-
Most próbálgatom.
Eddig jónak tűnik, Layered window-k lazán mennek, és eddig nem találtam hibát. Viszont tényleg végig fogom tesztelni a 30 napot, mert lecseréli az explorer.exe-t, ami hordoz magában némi kockázatot.
Meglátjuk. Ha 30 nap alatt nem jön ki hiba, akkor megvesszük, mert az engedélyt megkaptam 10 másodperccel azután, hogy a főnök is feltette magának, és kipróbálta.Elég valószínű, hogy 100+ darabra kérünk árajánlatot.
-
válasz
#51736960 #38 üzenetére
Így is használható, csak marha kényelmetlen.
Nem szoktak tökölni ilyen kis tételekkel, csak kell a papír, hogy mehet.
Egyébként évi fix összegért bármilyen MS oprendszert és Offiszt használhatunk.(#41) t72killer: Én simán el tudom képzelni, hogy a CPU és GPU lassú összeköttetése és két külön egységként működése okoz egy rakás fölösleges munkát mindkét fél számára. Ha ezekből valamit okosabban oldd meg a dx11.1, az simán lehet tiszta nyereség.
Persze, ez csak elképzelés, nincs konkrét infóm erről. -
Köszi, a két ingyenes (meg még több is) rosszul műxik, mert bizonyos UI elemeket is letilt, vagy valami okból azok nem tudnak megjelenni (pl. QT-féle layered window).
A Strat is Back-et holnap reggel kipróbálom, csak még kell szereznem engedélyt a főnöktől a vásárlásra.
Kösszi! -
válasz
Lacccca87 #24 üzenetére
darky@, Lacccca87: Köszi, de a Classic Shell-t már próbáltam. Nem működnek vele a QT keretrendszerből létrehozott Layered window-k (pl. Maya használja, plusz én meg QT-en fejlesztek). Szerintem azokat is metro-nak nézi.
kisfurko: köszi, ez jó ötlet, de ez csak az egyik gond. A jobb oldali menük még így is kényelmetlenek.
-
És minőségi progi? Nem okoz GUI hibákat, vagy elő nem szedhető menüket sehol?
Mert próbáltam már ingyenes progikat, de amikor QT fejlesztő környezetből elő akarsz csalni egy átlátszó ablakot, akkor az nem műxik. A progik nélkül ment.
Ugyanez a helyzet az Maya-nál is. Pár ablak nem jön elő, az ilyen Win8 átalakító progiktól. -
Nekem sem lenne vele bajom, ha sikerülne eltalálni egérrel a hülye sarkokat, hogy előjöjjenek a szükséges menük. Ettől agybajt kapok. Kár, hogy nem lehet ezeket gombokkal helyettesíteni.
Dupla monitor esetén is zavaró, hogy mindenhol van taskbar, és így pl. a jobb oldali monitoron még nehezebb a bal alsó sarokból előjövő csempés felületet előcsalni.
Sajna naponta szenvedek vele munka közben.
És a desktop új szögletes grafikája sem tetszik, de ez még beleférne.Reménykedem, valami átfogó (akár 3rp party) patch érkezésében, ami nem okoz problémákat, de eltünteti a csempéket (nem rossz, csak számomra felesleges) és az ilyen "vidd az egeret ide-oda" vezérlést gombosítja.
Ha ez mind megoldódna, akkor a nagyobb sebesség miatt váltanék, de így még nem éri meg nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest