Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clank

újonc

Sziasztok
    Amiért én mindenképpen a nagyobbik modell mellett tenném le a voksomat (persze nem 4 gurigáért) hogy azt már nem nagyon akarnám tovább bővíteni s így gond nélkül bele tudnám tenni a privát és a céges számomat is, amit ugye, ha bővítenéd el kellene felejteni!
    Most Note4-m van és abban is egy 128GB-os samu kari van, de már most kevés! Pedig annál még ott a készülék saját memója is!
    Én ugyanis dolgozom is a telefonon, amikor épp nem vagyok bent a melóhelyen. Amennyiben még a DEX funkciókat is ki szeretném használni azonnal hely szűkében lennék, ami miatt meg már drága a 3 ropi egy ilyen készülékért!
    Ki akar ilyen szinten kompromisszumot kötni, hogy vagy tárkapacitás vagy dual sim??? (max az árában)
    Nem mindennapos, de más gyártó már megoldotta (ha csak precedensképpen is) hogy a 2 sim kártya MELLÉ tehető be a memkari!

Csak pár példa:

a SONY-tól

a MOTOROLA-tól

végül, de nem utolsó sorban az ASUS-tól

Az e-sim opciót meg nem nagyon eröltetik, pedig sok gondot oldana meg és még létezik is a technológia, tehát nagyon fejleszteni sem kellene. (samu már dolgozott is vele)

Új hozzászólás Aktív témák