Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arni9010
aktív tag
-
nzozz
aktív tag
Salgótarjáni 20/10 -es net:

Én csak az áremeléstől tartok, ami ezután következhet...
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Digis vagyok, de nem tudom mit kezdene a szolgaltatod a 2-3 terras havi forgalmammal

-
neduddki
nagyúr
HI!
Sracok Salvus viz olcso fellesi hejejt tudtok vhun naffaluban?:- )
frnac nem ide akartam":- )))
udvneduddki
-
-
Nálunk most valamiért visszaállt a 80/25 sebesség...

-
TeeJay
félisten
nálam meg 0-24-ben megy maximumon már amit egyelőre a router át tud tolni a 100-as LAN portokon
feltöltés egész nap simán megy 6,2-6,6megabájt között szóval az 50megabit megvan szép vízszintes vonallal. egyedül a hajnali órák amikor leesik de hát akkor azért mert nincs kinek tolni
helyileg hol vagy hogy bedugul a gerinc? -
-
NGA
addikt
Nekem miért ilyen lassú a digi?
-
FF23
senior tag
Nálunk is hasonló volt a helyzet. A közös képviselő -feltehetőleg megkörnyékezése- miatt a Digi terjeszkedése megállt egy tömbbel előtünk, és csak a Fibernet, meg a T (ADSL) volt elérhető.
Még ma is ez lenne, ha a sors fintora nem szól közbe és nem dobja fel hirtelen a talpát. Ügyvéd volt a lelkem. Szerencsére normálisabb volt, aki örökölte a prakszisát, és hamar sikerült kijárni nála, hogy hozza be a digit...
Meg rá egy hétre jött a UPC is. Többször rajtakapták az üzletkötőit, hogy letépkedi a digi-tájékoztatókat. -
mlinus
őstag

az ilyen hszeken jókat nevetek. Nem tudom miért hiszik azt az emberek hogy budapesten mindenkinek minimum 200 megás nete van..
a digi se olyan nagy szent, az egy dolog hogy a lanos csomagjai jók, de pl a 6. kerületben csomó helyen csak a catv hálózatuk érhető el amin max 8mbit(!) jön, az is úgy hogy esténként kemény 200-300 pinged van. És nincs más, csak adsl.
-
TeeJay
félisten
rendszer fusson SSD-n, vinyóból meg venni kell egy 1TB-os 1tányérost 64MB cache-el és azok már elég jó gyorsak ráadásul csak adattárolásra lesz így simán megy majd. nálam a laptopban SSD van mellé meg egy 1TB-os Hitachi 5400-as vinyó
eddig szépen bírja igaz ha masszív torrentezés közben még beröffentek egy 20gigás fullHD-t is akkor igencsak kerreg de gond nélkül bírja
mondjuk 500/100megabitnél már a laptopvinyók elvéreznek majd
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
a Samsung F3 azért kicsit gyorsabb, mint az öreg Hitachim. rendszeres defragot kap és ennek ellenére nem ment jól. de qBittorrenttel ~remekül megy, úgyhogy problem solved.
(#381) Bici: SSD miatt nincs gondom ha a vinyó erősen dolgozik, netezés, zene, film megy zokszó nélkül letöltés közben. játékoknál rosszabb a helyzet.
-
törölt tag
válasz
elmelet45
üzenetére
egy ennél picit lassabb, régebbi Hitachi HDD-m van nekem is, és p2p-nél egyszerűen nem bírja a ~14 MiB/s írást (link). µTorrent esetén folyamatosan disk overload van, amit a létező megoldások egyike sem orvosolt. más kliensekkel meg folyamatosan ciripel a merevlemez és mellette nyögvenyelősen használható másra.
ezen még az sem sokat segít, ha rendszeresen defragolod a vinyót... -
worxland
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Szabvány 2,5 collos, 7 mm magas SATA-csatis SSD. A laptopod meg te ismered.
-
worxland
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Most jelentették be, még kell pár hét, mire a piacon is kapható lesz, egyesek július 21-et mondtak, hogy akkor már lesz (gondolom a nagykerekben).
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem tudom.

Abból indultam ki, hogy haverom az 5 év garis 512GB-os Adata 900 Premier Pro-as SSD-jét nem egészen 8 hónap alatt széttorrentezte.
150Mbites Invitel nettel ment neki a torrent éjjel nappal - persze nyilván nem töltött le folyamatosan, ennek a bő 50%-a szerintem csak olvasás volt.
A bolt (Londonban, ahol vette korábban) persze nem cserélte, mert a cellákat használta el, nem a vezérlő halt meg. -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
100/50-es előfizetőktől kérnék szépen utorrent mérést amikor is csutkán megy egy időben a le és feltöltés
hogy a kettő összege hány MB nálatok
nálam 15megabájtnál kifúj ami ugye 120megabit körül van igaz még 100-as LAN portos switchen vagyok
de 93-94/53-54megabites speedtest mérésből 20-25megabit elvész ACK-ra?
utorrent legújabbat használom uTP kikapcsolva, titkosítás Engedélyezve -
Arni9010
aktív tag
Én is 60 lakásos lépcsőházban lakok

Szerintem sem nagyon lesz korlátozás az előfizetés terén, meg olyan túl sok ember lépcsőházanként nem hiszem h váltana nagyobb netre.
Ekkora sebességnél tényleg nem tart sokáig semmi komolyabb letöltés, az is tény
Az óbudai ügyfélszolgálaton konkrétan én voltam az első aki kérte a bekötést

-
TeeJay
félisten
válasz
Arni9010
üzenetére
na és majd 60lakásos panelban kő papír ollóval döntik el a lakók hogy kinek lehet 500megás és kinek nem?
szerintem mindenkinek hagyják majd hogy előfizessen rá max bővítenek utólag uplinket mondjuk 2x2,5gigabitre
azon már van esély hogy gond nélkül elfér pár gigabites előfizető mert úgysem fognak egyszerre ekkora sebességgel nekilódulni a netnek, illetve ha igen nem tart majd huzamos ideig. -
elmelet45
tag
Mai hdd-k szerintem alkalmasak arra főleg WD VelociRaptorral hogy folyamatos 125MB/s írási/olvasási sebességet produkáljanak ha 1000Mbites netem lenne DIGI-től!
-
premete
veterán
-
Arni9010
aktív tag
Tegnap voltam bent a Digi ügyfélszolgálaton érdeklődni a gigabites netről.
Akit érdekel a dolog, menjen be minél előbb és felveszik az igényt a rendelésre.
Egy lépcsőházban csak korlátozott mennyiségben kötik be az 500-as és gigás netet
-
TeeJay
félisten
a 40/20-as csomag kb. hétvége óta 100/50megabit lett
de mivel még nagyon sok helyen 100-as LAN portja van a switchnek ezért 93-94 megabites letöltést lehet csak max mérni. a tied ettől bőven kevesebb volt. erre írtam hogy vagy a routered gyenge vagy ha router nélkül megnézed akkor meglátod hogy a DIGI-nél van-e terheltség amiatt nem bírja.
ennyi -
wolfman
veterán
Igen, több fajta falu van. Van ahol egyszerű öreg polgárok laknak, nagyon internethez sem értenek és van az a falu, ahol a politikusok/befolyásos emberek és/vagy szüleik. Na oda mindig eljut a legjobb internet, úgy ahogyan a legjobb aszfalt vagy legkedvezőbb Széchenyi terv is. Ennyi a megoldás.
-
a gpon az tipikusan nem pont-pont technológia. szóval lehet gpon-os switchet csinálni, csak akkor egy halom lépcsőház között oszlik a 2.5 giga, ezzel szemben ha pont-pont linkeket csinálsz, akkor az dedikált giga, három lépcsőháztól már jobb.
"tudtommal a lépcsőházi switcheket GPON-al tápolják mert nekem a DIGI-s srác mondta TV bekötéskor": bonyolult neked ez a mondatszerkezet hajnai háromnegyed háromkor

-
TeeJay
félisten
válasz
jacint78
üzenetére
több fajta falu van...
van amelyik a központtól indul kifelé és az utolsó utca utolsó háza sincs messzebb a központtól 1km-re
oda ideális volt anno az ADSL... szüleim is ilyen faluban laknak, a legszélén az utolsó házban a modem alapján a csillapítása 8-900méteres volt, 8megás DSL jött is mint atom hiba és gond nélkül.na és van olyan falu ami 5km hosszú 1utcás... központ meg az egyik végén van
na a másik végén már 1megás ADSL sem nagyon lesz mert akkora a táv
nem fognak node-ot kiépíteni mert nem éri meg azért a 20házért
VDSL2+ szintén kiesik mert oda még kisebb táv kellene és alig van rá fizetőképes előfizetőnem hiába van az hogy a DIGI gyorsan lecsapott az összes panelra
egy lépcsőház 33-60lakás, egy tömbben van nálunk legalábbis 7lépcsőház
kvázi 100méteren belül le tud fedni 300lakást aztán 50méterre meg van a következő 300lakásos tömb
és az egész 2km-en belül van 6ezer lakás itt a Havannán
más szolgáltató nincs, vagy ha van horror áron szar lassú kábelnet. egyértelmű hogy mindenki DIGI előfizető lesz, miért is mennének máshogy mikor itt a legolcsóbb a TV net és telefon is
6000lakásból szerintem a kétharmada náluk veszi a netet így mondjuk 3-4négyzetkilométeren belül van 4000+ előfizetőjük
lehet vele versenyezni? NEM...tegnapi napon lett eladva unokanővérem 13. kerületi Párkány utcai panel lakása
és villanyóra átíráskor láttam hogy az épületbe ott figyel a DIGILAN kábel mert az volt nála is
ott figyel az optikai szál amin egy nagy cetli volt "Telekom Angyalföld FTTH" felirattal
illetve ott van a lépcsőházban UPC 3 doboza is vastag védőcsőben amiben viszi a koaxot a nethez tévéhez
az a komoly hogy ED3 FTTH meg FTTB+LAN versenyez a vevőkért mert annyi ember él ott -
TeeJay
félisten
tudtommal a lépcsőházi switcheket GPON-al tápolják mert nekem a DIGI-s srác mondta TV bekötéskor
így 2,5/1,25gigabit betáp jut egy ilyen eszközre ami gondolom van vagy 32portos és arra megy a komplett lépcsőház. gondolom egy ilyen tömböt összefognak egybe és ott meg adnak rá egy még nagyobb uplinket mondjuk 10GPON-t az meg elég 7 lépcsőházra bőven
a sok tömböt meg megint összefogják 1-2x 10GPON-ra és csókolom -
TeeJay
félisten
routered nem bírja?
csak mert a legtöbben itt 93-94megabites letöltést mértek a 100-as switch port miatt
később ha cserélik gigabitesre lesz az 104-106megabit is
egy gigabites router mellé és mindenki örül
bestbuy csomag lesz a 100/50-es
és olyan gyors már hogy szinte torrentezésre sem lehet mindig kihasználni
-
Zotya84
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Az se rossz. De ne felejtsük el, hogy 20+napig tartott mire kiépítették.
Nem, baj a duplázások után elég hamar 8M lett belőle, olcsóbban. Aztán fele annyiért Datanet 15M, majd 3,1éve Digi Top még fele annyiért. Ami hamarosan 200/50-re evolválódik...
-
-
jacint78
addikt
Nyílván nem a 200 lelkes falvakra gondoltam b+.
Az például hogy lehet, hogy Pécs egy nem is szélső végében maimum 5Mbit-es ADSl érhető csak el, míg nálunk faluban is elérhető a 20Mbit.A többezres lélekszámú falvakból simán ki tudnák ütni az ADSL-t ami lassú és mindíg csak a gond van vele, ráadásul egyre drágább és egyre rosszabb.
-
CirrMee
addikt
válasz
jacint78
üzenetére
>Áruld már el, hogy a csak nagyvárosok belvárosaiban elérhető szolgáltatás felesleges mértékű gyorsításának mi értelme van?
Ha nem haragszol, majd az előfizetők eldöntik saját maguk, hogy számukra felesleges e (számomra határozottan hasznos). Hidd el, az ismerőseim között nem volt olyan, aki ellenkezett volna...
>Nem lenne picit célszerűbb, ha sokkal több helyre, vidékre is eljutna a gyorsabb net?
Oda megy mindegyik, ahol megéri neki. FTTB -t meg nem nagyon éri meg ilyen környezetbe vinni, hát még abszurdisztánban, ahol mostanság divat lett a szolgáltató cégeket jól megadóztatni.
Hogy érzékeltessem egy példával: zalában ott a ZNET. Kanizsán pl pár házba behúztak optikai kábelt, de ők még addig sem mentek el, mint a Digi, elsősorban 10 emeletes épületekbe vették be magukat, a 4 emeletes telepeket messzire elkerülték. A környéket jól megszórták viszont mikronettel, az induláshoz képest mostanra brutális adócsokorral rendelkeznek: 6 megyében vannak jelen, és még nekik sem érte meg azt megcsinálni, amiről itt írsz.
Bár öröm az ürömben, hogy 5/0.5 - 36/6 -ig 5 lépésben választhatsz náluk csomagot, és a legdrágább sincs 15 rugó, mint itt az egyik "rémcsomag", amit valaki említett nemrég.
-
chris-v
senior tag
Tök jó ez az emelés......
80/25-ös digi, ami eddig kb +3-5%-al többet hozott

-
Nálam nem tapasztalható a nagy sebességnövekedés:

Routert most indítottam épp újra (nem is ezért, konfiguráció miatt)...
-
válasz
jacint78
üzenetére
ja, én dolgozom olyan szolgáltatónál, ahol egy településen kevesebb előfizető van, mint ahányan ebben a házban élünk.
akkora biznic... kb. soha nem térül meg. eleve sokkal drágább elvinni a kapcsolatot, bonyolultabb beszedni a díjakat és a fizetőképes kereslet is mérsékeltebb.
"valószínű, hogy van valamiféle megállapodás a a jogvédő szervezetek és szolgáltatók között,": nincs.
-
pappkarcsi
senior tag
Szegeden van akinél átállt, van akinél nem, pedig volt router restart.
Nálam 40/20as volt és már tegnap reggel 10.6-al jött a film. Speedtestel mértem reggel 92.1/29.9, este inkább csak 89.9/26.3 volt meg, de felár és egyéb költségek nélkül ez is nagyon jó
-
jacint78
addikt
Csakhogy vidéken nagyon sok kis falucska van ám közel egymáshoz kb. megtriplázhatnák az előfizetőik számát. Nem kell olyan olcsónak sem lennie, mint a városokban, de valamit kitalálhatnának, mert az ADSL kalap kakit sem ér a jelenlegi formájában.
Láttam valaki értetlenkedett azon, hogy a szimetrkus rendszeren asszimetrikus a net, ennek a leglogikusabb magyarázata a torrent lehet, mert valószínű, hogy van valamiféle megállapodás a a jogvédő szervezetek és szolgáltatók között, hogy mégsem legyen annyira korlátal a seed lehetőség, vagy egyszerűen így már bedőlne a hálózat és akkor nem hírdethetnének ilyen értelmetlen sávszélességeket.
-
Dany007
veterán
válasz
jacint78
üzenetére
Hehe, számold már ki, hogy 1-1 nagyvárosban hány embert érnek el és hány embert érnek el egy vidéki kis falucskában?
Gondolj már bele... Egy-egy nagyobb város egy-egy lakótelepén(!) több ember és több előfizető van, mint egy komplett vidéki faluban! Akkor meg miről beszélünk?
A szolgáltatók mint olyan profitorientáltak. Nekik az előfizetők száma számít nem pedig a lefedettség.
-
jacint78
addikt
Áruld már el, hogy a csak nagyvárosok belvárosaiban elérhető szolgáltatás felesleges mértékű gyorsításának mi értelme van? Nem lenne picit célszerűbb, ha sokkal több helyre, vidékre is eljutna a gyorsabb net? vidéken van a téhóm 15 meg 20Mbit letöltési sebességgel, ami több, mint elég, miközben a feltöltési sebesség még az 1mbit-et sem éri el, ami nevetségesen kevés. Inkább ezzel kéne versenyezni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
xxSanchez
üzenetére
Nálam ugyan ez van, éjjel nappal megy a torrent, eddig nasról 24 órában, most pedig lesz egy kis gép hozzá
150+torrent
Bár nekem csak 50/25mbitem van, de gyakorlatilag csak a feltöltést emeltetném, mert 20Gb lent van 1-2 óra alatt, annál nagyobb adatot meg mikor mozgat meg az ember? Ezért nem is váltottam 120mbitre, ráadásul szinte csak éjszaka töltök le, mikor alszok -
Dany007
veterán
válasz
xxSanchez
üzenetére
Jó, úgy már okés...
Bár én havi 1-2TB-ot se tudnék letölteni... Az elmúlt 5 évben minden filmet és minden sorozatot letöltöttem ami csak egy picit is érdekelhet (pedig abszolút vevő vagyok a hollywoodi maszlagfilmekre is) és mindössze 1,5TB az amit megtartottam ahol van szemernyi esély, hogy még egyszer valaha újranézem.. A többi az mind ment a kukába... -
-
Nálam még nem emeltek, mint írtam (igen, bontottam a kapcsolatot, semmi. újra indítottam a routert, semmi, kihúztam a routert semmi
).
Más a gigabites opciót milyen rendszerrel (otthoni, reális költségvetés) udja valaki letöltésre kihasználni, figyelembe véve a hdd-k és ssd-k sebességét? -
vittorio7
őstag
Sok embert ismerek, aki mindig mindenből a "legjobbat" veszi meg. A legdrágább telefont, és semmit nem csinál vele csak telefonálgat. És a témába illően a "legnagyobb" internet csomagot, mert az a "jó", persze sok mindenre nem használja csak legyen.
-
xxSanchez
őstag
(#314) gghrtz: Még életemben nem írtam így én sem, szóval jogos.

(#315) Dany007: Letöltöm ami kell, és bent hagyom a torrent kliensben. A gépet nem nagyon szoktam kikapcsolni, a seed pedig egy külön merevlemezről megy, hogy ne lassítson semmit. Van olyan torrentem amit 4-5 hónapja szedtem le, de még mindig bent van a kliensben.
-
gghrtz
őstag
-
xxSanchez
őstag
Az olyan ember aki ekkora internetet vesz, ahogy én is egyből meg fogom az 500/100-as csomagot amint megjelenik szinte "csak" torrentezésre használja. Jelenleg a 80/25-öt, vagyis már a 100/25-öt is teljesen ki tudom használni. Havonta körülbelül 10-11 TB forgalmam van, szóval egyáltalán nem lesz lehetetlen a 100-as feltöltést elhasználni.
-
worxland
addikt
Túlterheltség témában: marhaság. Eddig minden sávszél-emelésnél voltak problémák, lassulások (Invitel, T-home és Digi tapasztalatok), oszt pár hét alatt mind megoldódott. Mindenki lenyugszik és nagyjából ugyanannyira lesz kihasználva a hálózat, mint addig.
-
válasz
proradeon
üzenetére
ha belegondolok reálisan, akkor marad a szokásos gigás uplink, amit 200 megabites csomaggal 5 ember padlóztat. a 10 gigás uplink anyagilag lényegesen többe kerül, kétségeim vannak afelől, hogy ilyet a digi megcsinál-e.
"én abszolút meg vagyok győződve arról, hogy nem lesz túlterhelt a hálózat, írjon akárki akármit": oké, te meg vagy győződve róla, én meg *megmértem*. és nem jó. és amióta ez a topic megy (értsd: deployolták az új policyt), azóta sokat romlott.
-
Dany007
veterán
Azért a részletekre mocskosul kíváncsi lennék.
De komolyan...
Jelenleg egy 10GB-os HD filmet kemény 25 perc alatt töltök le.Ez kb azt jelenti, hogy az 1TB-os vinyóm 41 óra alatt megtelne. 100 filmmel. Amik átlagosan 1,5-2 órás. Vagyis kb 200 órányi filmet tudnék letölteni 41 óra alatt.
De vehetunk dupla tripla vinyót is... Egyszerűen az a lényeg, hogy gyorsabban tudsz ma már letölteni, mint megnézni egy filmet vagy kipróbálni egy játékot vagy akármit...Így fogalmam sincs, hogy mire lehet elhasználni hétköznapi életben ezt a sávszélességet. Lövésem sincs. 1080p-s youtube már töredék ekkora sávszélesség esetén is simán megy. De ha mellé vesszük a letöltést plusz 5-en néznek egyszerre 1080p-s youtube filmet akkor is bőven elegendő. Akkor is pár nap alatt meglehet tölteni egy 3-4TB-os vinyót... Szóval nem vágom....
szerk.: ja és hozzátartozik a témához, hogy az elmúlt 3 hónapban egy darab filmet nem tudtam letölteni... olyan filmek jöttek ki, amiket még letöltésre se tartottam méltónak.
-
A 112 lakásos társasházban mondjuk bekötteti 30 ember a gigabites csomagot, és igen valószínűtlen, hogy egyszerre, teljes sávszélességgel töltsön a 30 emberből 2-3 ember. Ezt arra alapozom, hogy hiába kötteti be a 30 ember a gigabites csomagot, a gépük kevés a teljes sávszélesség kihasználásához, DE még ha elég is, akkor se használja huzamosabb ideig.
De ezt nem fejtem ki ennél jobban, mert egyszer már megtettem (azt hiszem a Digis topicban). Ha belegondolsz reálisan, akkor te is rájössz, hogy nem lesz túlterhelt a hálózat. De ha továbbra is úgy gondolkodsz, hogy pl.: a 112 lakásból 112-be kötik be a gigabites csomagot, és 112-en kezdenek el egyszerre tölteni teljes sávszélességgel, akkor igazán nincs miről beszélnünk.
(Ez utóbbi persze erős túlzás, de ezzel próbálom érzékeltetni, hogy tessék reálisan gondolkodni.)Mindenesetre én ezt a témát itt befejezem, mert én abszolút meg vagyok győződve arról, hogy nem lesz túlterhelt a hálózat, írjon akárki akármit.
(A diginek van már pár éves tapasztalata ezekkel a nagy csomagokkal Romániában. Ha ott nem működne, akkor nyilván itt se próbálkoznának vele. De működik, így itt is meglépik a dolgot.)
-
beszállnék én is, saját tapasztalattal - átlagosnál kicsit intenzívebben használom a netet és én a 120-nál húznám meg az ésszerű határt. ennyivel kb. 10 perc alatt lejön 8 GB, ami egy 1080p-s film 5.1-es hanggal, elfogadható tömörítéssel. egy nagyon nagy játék a Steamről 20-30 perc alatt telepítéssel együtt megvan.
akinek munkája, szakmája miatt kell a csillió GB, annak persze jó a szupergyors sebesség, de én is 384-gyel vagy mennyivel kezdtem éppen 10 éve, 11 ezer/hó áron. egy 700 MB-os CD-nyi anyagot nagyjából pont 3 óra volt letölteni. abba se haltam bele soha.
-
válasz
proradeon
üzenetére
a switcheket konkrétan mire cserélik?
én egy 112 lakásos társasházban lakom. hogy én is villogjak belsős infókkal: állítólag innen lassan kihal az upc (ezt egy upcos technikus mondta). tehát 100 gigás gerinchálózati kapcsolat kellene, ha mindenkinek ki akarnának adni gigát. a piacon emberi áron elérhető switchek 10 gigás uplinket tudnak, a csúcsabb cuccok 40 gigásat. tehát ha 10 gigás uplinkkel számolok, akkor nagyságrendileg 89 Mbps-t tudnak dedikáltan adni egy lakásba.én is méricskéltem, nekem a letöltésem 80-85 közötti értékről lement 52-55-re. A nemzetközi letöltésem nem éri el a régi garantáltat, 1MBps alatt van (ftp.de.debian.org).
ez a hálózat ebben a formában ezt a terhelést *NEM BÍRJA*. egyébként a korábbi terhelést sem bírta, csak mivel én tudom értelmezni az ászf-et, ezért nem pampogtam. de még lehet, hogy fogok.
-
Mate
nagyúr
válasz
janos1988
üzenetére
Attól még, hogy nem használja ki a nap 24 órájában az ember a gyors netet, még van értelme.
Attól még, hogy te nem tudod kihasználni, attól még van értelme.
Én pl. a 240-es netet ki tudom használni. A 20-as feltöltést már nem, mert onedrive szervere a szűk keresztmetszet. Viszont letöltésnél 10000-et is eltudnék viselni.
-
A 'meg se kottyan' valóban túlzás, mert nyilván nem mehet végbe a nélkül a sávszélesség emelés ill. az új csomagok bevezetése, hogy ne legyen valami gond. De ettől függetlenül éles üzemben, ha már minden switch ki lesz cserélve, erősen kétlem, hogy gond lesz a sávszélességgel vagy a stabilitással.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor ott azért volt adatforgalom rendesen, még ha csak olvasott is.... 

Az például hogy lehet, hogy Pécs egy nem is szélső végében maimum 5Mbit-es ADSl érhető csak el, míg nálunk faluban is elérhető a 20Mbit.

Sőt észre sem vettem volna ha nem olvasom a hírt.

).
(Persze így mondja majdnem mindenki, csak most valamiért furcsa volt ezt olvasni)