Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
A Borderland2 és a Dishonored tényleg ekkorát üt!? Lehet megnézem, bár a Darksouls jobban izgat...
-
Zigur
senior tag
Megértem a Journey helyezését, fantasztikus hangulata van, a végén meg vagy 5 percig bámultam ki a fejemből. Szerintem ez lenne az egyik lényege egy játéknak, hogy adjon valamit emocionálisan.
-
Örülök
Mindenképp online érdemes játszani, legalábbis én úgy látom, hogy fontos a társ az út során, többféle szempontból is. Amúgy nagyjából 2 óra alatt lehet végigmenni az úton, szóval nem egy hosszú dolog, de ezzel jó tisztában lenni mielőtt kiad rá az ember 10 fontot. -
-
törölt tag
ME3 és GW2, RPG / MMORPG.
Csak tudnám, hogy mi köze a D3 és Torchlight 2-nek a szerepjátékokhoz mikor kőkemény Hack n' Slash mind a kettő. -
mephi666
nagyúr
én sem hallottam még, de most belenéztem:
ezt nem hollandok fejlesztették véletlenül? vagy ha megveszi az ember marketről, akkor utána kopogtat a futár egy tálca "sütivel"?
háááát... érdekes#14: hát ebbe is bele néztem és ez sem egy átlagos "játék"(?)
valami bitangjó cuccuk lehet a fejlesztőknek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Journey-ről: Régóta érdekelt a játék, de eddig még nem vettem meg, ez most hétvégén megváltozott, volt még kis pénz a PSN számlámon, gondoltam teszek egy próbát, hogy tényleg mire fel ez a nagy díjeső. Aztán végigjátszottam. Aztán egyből még egyszer.
Hagyományos értelemben nehéz játékként tekinteni a Journey-re, legalábbis nincsenek benne olyan dolgok, amit alapnak tekint az ember: nincs felhasználói felület, nincs menü, nincsenek konkrét feladatok, nincs semmilyen magyarázat. A játék kezdetén állunk a sivatagban, körülöttünk a nagy semmi, a távolban pedig egy kettészakadt hegycsúcs látszódik, ahonnan egy fényoszlop mutat az égre. Így indul az utazásunk az ismeretlen csúcs felé, egyedül. Azonban nem sokáig leszünk egyedül, ha online a PS3, akkor beléphet a játékunkba egy másik utazó, név nélkül, voice-chat nélkül, egyedüli kommunikáció a gombnyomásra hallható rövidke énekhang.
Szóval nem is tudom, személy szerint nem mondanám év játékának, mert nem tekintem játéknak, az itteni kommentek alapján pedig tényleg nem egy mindenkinek való utazás ez a Journey. Viszont minden perce csodálatos, varázslatos, rejtelmes, sejtelmes és még sorolhatnám a hasonló jelzőket. Ha valaki nyitott ilyesmi téren, akkor tegyen vele egy próbát.
-
olbaidhun
őstag
ideje elkezdenem a farcry3-at...

-
-
Bukmop
tag
Én erről a Journey-ről is most hallottam először, megnéztem...már tudom miért. Hogy adhattak ennek a ...(inkább a véleményem sem írom le) ennyi díjat?! (BTW. mi volt az outstanding innovation abban a játékban?)
+1 Abu85: Forza Horizon PC...bárcsak!!!

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mass Effect 3 az év RPG-je? Végtére is csak egy Diablo 3 és egy Torchlight 2 jobb nála.
Viszont tovább nézve az év autós játéka a Most Wanted?
Ez felveti a kérdést, hogy itt ezeket a díjakat vásárolja az EA?
Ha igen, akkor a többi választás is megmagyarázható. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

háááát... érdekes

Ez felveti a kérdést, hogy itt ezeket a díjakat vásárolja az EA?