Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
bektörháus!
találtam egy megskalpolt csövű h212 plus-t.
cm....
macko20-szal be kéne foltoznunk, és feltölteni éterrel....
kopasztás, hőcserélő, stb....csak én még mindig viszolygok attól a rendszertől, amikor egy nagy cég nevetséges ajándékokért aktivizálja a jónépet, és így csinál magának olcsó reklámot. igaz, konkrétan ez még a jobbik fajta. de amit a telekommunikációs cégek csinálnak, az már nálam egyenesen a hányinger kategória...
mindamelett, hogy aláírom: nagyon ügyes, hatékony reklámforma a júzerek bevonása. csak nekem nem tetszik az a módi, amikor úgy vannak kihasználva a felhasználók, hog yészre sem veszik, sőt még szélesen mosolyognak is hozzá. hangsúlyozom, ez most talán nem erre jogos, hanem a mellékesen említett "küldd be a hangod, reklámfilmed", stb. módik...
megint jól kibosszankodtam magam.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
olvasni tudol-e?
(todok róla, írtam is, és nem mindig működik, mint ahogy jelen esetben sem...) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Moddingboy #6 üzenetére
köszönöm, ez hasznos infó volt!
tehát egy cm hűtőt is szét kéne csesznem, hogy indulhassak. (nincs itthon hozzá alapanyag....)***
(#5) rudi
jóvanna. csak ez napi többszöri problémám. és valószínű 100 is le fogom még írni, amikor csak felbosszant.
hosszú hsz-t, szövegszerkesztést, mindent, párhuzamos ablakban, notepad-ben, doc-ban mentek percenként....****
(#7) jones965
ja, mert hogy az cm. így könnyű. 20-30 kiló... -
szab.tam
nagyúr
rohandjon már meg a ph hozzászólás szerkesztője kb ott, ahol van....
nem igaz, hogy nem tudjátok megcsinálni, hogy amíg utolsó hsz, addig lehessen szerkeszteni. és bárhol ontopic szóváteszi az ember, lesöpritek az ötletet, hogy nincs prioritása.... (ilyenkor szétb* az ideg...)(#4) stratova
én ezt tán nagyon jól tudom, csak a képfeltöltés ok-ja helyett a hsz szerk ok-ját nyomtam meg megint véletlenül kb. a 8. perc tájékán. és böngésző visszával sem engedett be a szerkesztőbe...*****
tehát ezt a hűtőt esetleg szívesen betolnám. kérdés, vajon van-e értelme.
mert ez a "csa a részvétel a fontos" nevű kamu duma nem a lételemem...... -
szab.tam
nagyúr
a nevezéshez és a versenyhez elég a fényképdokumentáció, vagy majd élőben, személyesen is kell nekik villogni?
a coolermod-ra azért lehet, hogy betolnék valamit. (leginkább ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Total Commander
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged