- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #22 üzenetére
na? mi lesz belőle?
-
TESCO-Zsömle
titán
Megszületett az ötlet.
Holnap megrágom, és majd elválik ,hogy lesz-e belőle valami...
-
jones965
Modder
Nosza, aztán nehogy megint töröld az egészet.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
bektörháus!
találtam egy megskalpolt csövű h212 plus-t.
cm....
macko20-szal be kéne foltoznunk, és feltölteni éterrel....
kopasztás, hőcserélő, stb....csak én még mindig viszolygok attól a rendszertől, amikor egy nagy cég nevetséges ajándékokért aktivizálja a jónépet, és így csinál magának olcsó reklámot. igaz, konkrétan ez még a jobbik fajta. de amit a telekommunikációs cégek csinálnak, az már nálam egyenesen a hányinger kategória...
mindamelett, hogy aláírom: nagyon ügyes, hatékony reklámforma a júzerek bevonása. csak nekem nem tetszik az a módi, amikor úgy vannak kihasználva a felhasználók, hog yészre sem veszik, sőt még szélesen mosolyognak is hozzá. hangsúlyozom, ez most talán nem erre jogos, hanem a mellékesen említett "küldd be a hangod, reklámfilmed", stb. módik...
megint jól kibosszankodtam magam.... -
rudi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Szerintem csak a hardverelemeket, hogy legyen képi bizonyíték, milyen Cooler Master cuccok kerülnek bele.
-
TESCO-Zsömle
titán
Segítsetek, kérlek.
Ez mit jelent:
Before you begin, you must take (1) or more pictures of all the components you will be using and post in your threadMi mindent? Alap HW-ek? Minden HW? Alapanyagok is?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
olvasni tudol-e?
(todok róla, írtam is, és nem mindig működik, mint ahogy jelen esetben sem...) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Moddingboy #6 üzenetére
köszönöm, ez hasznos infó volt!
tehát egy cm hűtőt is szét kéne csesznem, hogy indulhassak. (nincs itthon hozzá alapanyag....)***
(#5) rudi
jóvanna. csak ez napi többszöri problémám. és valószínű 100 is le fogom még írni, amikor csak felbosszant.
hosszú hsz-t, szövegszerkesztést, mindent, párhuzamos ablakban, notepad-ben, doc-ban mentek percenként....****
(#7) jones965
ja, mert hogy az cm. így könnyű. 20-30 kiló... -
jones965
Modder
Én már regeltem, egy kis procedúra után már enged is posztolni.
Természetesen a nemrég debütált cosmos házammal neveztem. -
Moddingboy
Modder
Személyesen nem kell bemutatni. A Cooler Master fórumán direkt a verseny számára nyitott topikban kell munkanaplót vezetni.
Továbbá a "Tower Mod" és "Cooler Mod" kategóriában csak CM által gyártott terméket lehet alapanyagul használni."For the “Tower Mod” category, you can use any chassis (full, mid, M-ATX or M-ITX) made by Cooler Master.
For the “Cooler Mod” category, you can use any Cooler Master cooler."
-
rudi
nagyúr
Ha nem próbálod meg, nem derül ki, hogy érdemes volt-e.
Az észrevételed a szerkesztéssel meg tényleg sokadrangú, bármennyire is bosszent téged és bármennyiszer jösz elő vele. Nekem most szállt el egy hírfeltöltő modulos anyagom, amibe majd' fél órán keresztül raktam bele a linkeket, mert sikerült jól bezárnom az ablakot. Ez az igazi szívás...
-
szab.tam
nagyúr
rohandjon már meg a ph hozzászólás szerkesztője kb ott, ahol van....
nem igaz, hogy nem tudjátok megcsinálni, hogy amíg utolsó hsz, addig lehessen szerkeszteni. és bárhol ontopic szóváteszi az ember, lesöpritek az ötletet, hogy nincs prioritása.... (ilyenkor szétb* az ideg...)(#4) stratova
én ezt tán nagyon jól tudom, csak a képfeltöltés ok-ja helyett a hsz szerk ok-ját nyomtam meg megint véletlenül kb. a 8. perc tájékán. és böngésző visszával sem engedett be a szerkesztőbe...*****
tehát ezt a hűtőt esetleg szívesen betolnám. kérdés, vajon van-e értelme.
mert ez a "csa a részvétel a fontos" nevű kamu duma nem a lételemem...... -
szab.tam
nagyúr
a nevezéshez és a versenyhez elég a fényképdokumentáció, vagy majd élőben, személyesen is kell nekik villogni?
a coolermod-ra azért lehet, hogy betolnék valamit. (leginkább ezt)
-
Gyufaaa
veterán
Hajrá-hajrá skacok!
Korrekt nyeremények várhatóak, ahogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest