- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Személyesen nem kell bemutatni. A Cooler Master fórumán direkt a verseny számára nyitott topikban kell munkanaplót vezetni.
Továbbá a "Tower Mod" és "Cooler Mod" kategóriában csak CM által gyártott terméket lehet alapanyagul használni."For the “Tower Mod” category, you can use any chassis (full, mid, M-ATX or M-ITX) made by Cooler Master.
For the “Cooler Mod” category, you can use any Cooler Master cooler."
-
rudi
nagyúr
Ha nem próbálod meg, nem derül ki, hogy érdemes volt-e.
Az észrevételed a szerkesztéssel meg tényleg sokadrangú, bármennyire is bosszent téged és bármennyiszer jösz elő vele. Nekem most szállt el egy hírfeltöltő modulos anyagom, amibe majd' fél órán keresztül raktam bele a linkeket, mert sikerült jól bezárnom az ablakot. Ez az igazi szívás...
-
szab.tam
nagyúr
rohandjon már meg a ph hozzászólás szerkesztője kb ott, ahol van....
nem igaz, hogy nem tudjátok megcsinálni, hogy amíg utolsó hsz, addig lehessen szerkeszteni. és bárhol ontopic szóváteszi az ember, lesöpritek az ötletet, hogy nincs prioritása.... (ilyenkor szétb* az ideg...)(#4) stratova
én ezt tán nagyon jól tudom, csak a képfeltöltés ok-ja helyett a hsz szerk ok-ját nyomtam meg megint véletlenül kb. a 8. perc tájékán. és böngésző visszával sem engedett be a szerkesztőbe...*****
tehát ezt a hűtőt esetleg szívesen betolnám. kérdés, vajon van-e értelme.
mert ez a "csa a részvétel a fontos" nevű kamu duma nem a lételemem......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest