- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
a stacked ramokkal biztos nagyon megdobták volna a lapkák utáni érdeklődést! viszont nem tudom hogy van-e értelme egy ilyen lapkát gyártani... szerintem sokkal nem erősebb - DDR3 esetén - egy csúcs mobil/asztali - Trinity Richlandnél, bár ők tudják mennyit gyengült a piac. én mostanában nagyon keveset látok inteles notebookban Radeonokat
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Az egyszeri embernek fogalma sincs arról, mi az az információ, ami neki kell. Érdeke lenne a cégeknek is, hogy a "zöldségüket" reklámozzák: nem ez alapján választ senki hardvert, de a brandépítésnél és arculattervezésnél igenis fontos manipulálási tényező. Számorma az, hogy ezen információkat inkább hanyagolják, csak azt jelenti, hogy nem lenne túl kedvező az eredmény - mondjuk az elmúlt évek tendenciáit szemügyre véve ez nem is meglepő, jelenleg egy átlag játékos VGA akkora teljesítménnyel rendelkezik mint 5-10 évvel ezelőtt egy csúcs-PC, de ez már másik történet...
-
Lacccca87
addikt
Gondolom láttad a csúcskategóriás mobil megoldsáokat? Na akkor azokat nyugodtan leskálázhatod.
Nincs itt semmi egetrengető energiamegtakarítás stb... Nem is nagyon lehetne, ennyi idő után nem tudnak a gyártósorokon annyit optimalizálni , illetve a csík is marad a régi és vele együtt a fogyasztás is.0 fejlesztés (ezért is nemértem azt az ezernyi projekt nevet amiket társítanak ezek mellé).
-
Prof
addikt
Te csak 1 jellemzőjét nézed a terméknek mikor van neki vagy 50
Ez olyan mint az autóknál is volt már volt régen is 500LE-s autó mégis még most se azzal rohangálnak az emberek la városban, mert lett fontosabb paraméter is mint a sebesség meg a LE, a biztonság/fogyasztás, majd az alacsony károsanyagkibocsátás.
Itt is ugyanez van. Azonos teljestmény kisebb fogyasztásal/több feature-el bizony fejlődés. Én örülnék pl, ha a mobilok ebbe az irányba mennének és nem a 8 magos telefon jönne, hanem a 2magosból olyan ami egy hétig nem egy napig bírja :d
Egy dolgot viszont rosszul csinálnak, nem publikálnak olyan adatokat, hogy egy cég mondjuk 100 gépnél mennyi költséget takarít meg.
Mondjuk sajnos nagy országokban lófing az áramszámla nem törődnek vele, csak a fejlődő országokban ahol drága mint pl Magyarország számíthat. -
Kár, hogy a mostaniból kimaradt a "stacked DRAM technika".
Kíváncsi lennék rá nagyon. Majd a következőben. -
Lacccca87
addikt
Abba mi a fejlesztés hogy fogjuk az előző generációs chipünket, adunk neki egy uj nevet illetve kap talán +xxmhz tuningot mert már eléggé felfutott a gyártás és stabil chipeket tudnak gyártani?
Nem értem mi ezekben a fejlesztés.
Rossz világ lesz itt ha mindenki csak átnevezget majd... -
bteebi
veterán
"a kiterjedése mindössze 52 mm², amibe 520 millió tranzisztor fért"
Vagyis 10 millió tranzisztor/mm², nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest