Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
ez nincs így és korábban részletesen válaszoltam a topikjában erre
úgy látszik nem olvastad elég figyelmesenés egyáltalán nem csúszkál úgy
csak akkor csúszik mikor pl úgyis kell viselkednie pl murván,, pont ellenkezőleg a csehen volt már olyan problémám, hogy nem megfelelő setup-ot raktam be és pont az volt a bajom akkor , hogy egyáltalán nem tudtam csúsztatni kanyarokban az autót, szval ezt a hülyeséget nem tudom honnan veszedÉs nem azért szimulátor mert nehéz, bár ha neked az hát ne játsz vele
De ez az egyben felfüggesztett dolog pontosan elmondható a 2005-ről ugye példát is mutattam rá egyértelműen látszik azon is.
Az utolsó mondatod számomra értelmezhetetlen.
-
Breki
veterán
Igen mert ez most 1600*1200-ban van , hogy monitoron is látszódjon, gondolom te meg wide-n nézed :-)
autok ini-jében és igen macerásabb de egyszer megcsinálom és nem kell minden alkalommal állítgatnom camhack-el, tehát sztem hosszabb távon jobb megoldás
használtam egyébként a progit csak minden futam előtt állítani kellett és ez online versenyeknél mikor rajt előtt van 4-5 másodperc és akkor kéne gyorsan beállítani macerás volt, meg akkor ugye egyet állítok így meg van belső nézetem motorháztető nézetem stb
-
Breki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest