- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Az MW2, hát maga a játék nagyon is jó, igen a dedikált szerók azért nagyon hiányoznak.
A BO-ra vevő vagyok, de nagyon remélem, h. lesz ded. szeró. -
h-yle
addikt
Én kb. 1-1.5 misi preorder-t, és 10es összeladást jósolok. Ha már így jósolgatunk...
-
Prof01
veterán
válasz
rozsomak96 #1 üzenetére
Én ebben nem vagyok olyan biztos. Treyarch-ról van szó, nem IW-ről.
-
Fortissimus
őstag
na en nem fogok abba a hibaba esni, hogy elorendelem, max megveszem ha tenyleg jo lesz
-
zola0306
tag
MW2-t féláron dobtam el kb 3 hónapja,mert rengeteg a köcsög cheater!!
Halálom,felnézek az égre és csak ugy röpködnek a genyák...Kiváncsi leszek erre a részre,remélem nem 6 órás Hard Story-t kapunk ismét.
A MW2 elég "szemétre" sikeredett,agyon hypeolt 1 valami lett... -
elithun
őstag
Az én elemzőim szerint pedig nem.
Egyébként mit számít? Mindegy.
Remélem hasonlóan jó lesz, mint az eddigi CoD-ok. (Az 5. rész is jó volt, bár nem értettem, hogy jött képbe a 2. világháború újra a modern 4. CoD után, de azért önmagában élvezhető volt számomra.) -
ViTaZi
aktív tag
-
kopaszqtya
tag
Tudomásom szerint lesz dedikált szerver ezt mintha már bejlentették volna.Az se kizárt,hogy olyan lesz mint a CoD: WAW mert ugye azt is ők csinálták.119 nap múlva kiderül mit alkottak
Közbe már felröppentek olyan hírek is,hogy lesznek zombik ismét
[link]
Igen most,hogy visszaolvasom a híreket bejelentettek már pár dolgot
[link] -
feka007
veterán
Bírom az ilyen elemzőket akik %-ra pontosan megmondják, hogy mennyivel fog kevesebb fogyni a szezonban vmiből..
Szerintem épp, hogy hosszú távon fog jobban szerepelni, ha lesznek dedikált szerverek.
"az Infinity Ward körüli botrányt jelöli meg" Hát szerintem az emberek 95%-a pont lesz.rja, hogy milyen botrányok voltak az IW körül.. Főleg, hogy azért mostmár köztudott, hogy nem ők készítik ezt a részt. Jó játéknak meg nem kell nagy marketing, főleg ha CoD, ettől sem nagyon függ már. -
menalcas
őstag
Hát szerintem sem előrendeláésben sem eladásban nem múlja majd felűl, de ne nekem legyen igazam, én jelenleg sokkal inkább vagyok kapható az új MoH-ra .
-
boeing
őstag
válasz
rozsomak96 #1 üzenetére
Az biztos is hogy jobb lesz,és remélem hosszabb is lesz az egy személyes része is.
-
ViTaZi
aktív tag
Az emberek nagy része azért akar dedikált szervert mert ott tudnak tört verzióval játszani. Én nem szeretem a dedikált szerókat és jó is ez a IW.net csak javítani kéne egy kicsit rajta! Black Ops - majd kiderül milyen lesz..
-
akangels
tag
Minek kell eldobálni nem értem
teljesen jó a játék...semmi különösebb gond nincs vele...IW net nállam simán jól műküdik 5-10 másodpercen belül simán talál szervert...eddig kb találkoztam 3 v 4 alkalommal csalókkal...ja h ez is za én hibám h rossz helyen keresem őket mi? amikor minden modot játszok...na mind1 MW2 igenis megéremili h még mindig az eladási listákon van...és nem hiába kerül oda szal aki feláron hajigálja el az MW2 t az is hü**e...jah a másik meg az h hivatalosan else adhatná már bocs
Black ops ot várjuk
ha jó gamelesz felcsücsül a polcra mw2 mellé
-
No-kia
addikt
dedikált szevrerekkel miújság itt?
-
rozsomak96
tag
Van egy olyan érzésem, hogy jobb is lesz mint a MW2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest