- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janpotocki
senior tag
Hozzátartozik, hogy a Cisco jó pár éve rámozdult a szórakoztatóelektronikára: megvették, aztán - jobbára - a Linksysbe tagozták a dán KiSS-t, ami már akkor elég igényes hálózati médialejátszókat készített. Jelenleg ez a felhozatal: [link] és [link]. Plusz az OEM-termékek szolgáltatók számára, pl. úgy tudom, a T-Home által használt IPTV "apakezdődik" set-top boxot is ők szállítják
-
rennes6
tag
válasz
WonderCSabo #3 üzenetére
Térbelit.
-
Agostino
addikt
válasz
WonderCSabo #3 üzenetére
Üdv.
Most az egyik oldal: ejjjjooo...
és most a másik oldal: ejjjoooo!
: ))))
-
WonderCSabo
félisten
A sztereó rendszer itt most mit jelent?
-
Integra
titán
én kíváncsian várom!!!
és ha jó a termék, bőven van mit keresnie az apple és a logitech mellett, mert vakok közt a félszemű.... -
speedyx86
tag
Csak én nem látom ebben a bonyolultságot? Wifikártya a hangfalba, meg driver a gépre. Szerintem.
Persze sosem ástam bele magam a témába. Hogy kell ezt elképzelni? Milyen más megoldások vannak erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest