- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Az edge, az tényleg elég komoly gondokkal küszködik. Nem is értem mit csinálnak manapság a microsoft -nál, de az biztos, hogy ha már ms böngésző, akkor sokkal inkább ie, mint edge....
Egyébként firefox. Én abszolút elégedett vagyok vele. Nekem fura mód mindig gyors, kényelmes, nem akadozik, nem lassul, és kb 600 mb -ot eszik. Igaz, nekem mindenhol van ublock origin, és noscript. (módosított beállításokkal) valamint a trackingprotection is mindig aktív....
Legtöbb esetben minimum 40 tab szokott nyitva lenni, amiket felváltva használok. Ilyen körülmények között, nekem tökéletes. Nekem a chrome valahogy nem a kedvencem. Vannak hülyeségei, amiket nem tudok elfogadni a jelenlegi állapotában, valamint állandóan macerálja a hdd -t, és felzabál minden ramot.... Nekem ne egye meg a memóriát, hanem küldje el szépen aludni az oldalakat, amik épp nem kellenek (mint a fox)... Kell más programhoz a memória...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest