Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
itt egy link mért vették le elvileg a javítást és itt azt mondják ,hogy csak félig volt kész és nem ,hogy gyorsított hanem valahol lassított a fél patch,de a teljes patch már javítani fog rajta rendesen.
I
-
Whysperer
addikt
amúgy ezzel a javítással 8120 és a 8150-et az i5 mellé soroljátok , akkor a 6100 Black Edition milyen vételnek számít? i3 2100 körül mehet ezzel a javítással?
-
Whysperer
addikt
válasz
FireKeeper #94 üzenetére
Nem én csak arra értettem,hogy pl volt az nvidia 460-as meg a 6850 egy áron kb aztán a 6850-enhez pl ami nekem is van hozzá jutottál már olcsóbban és ahogy javítgatták a drivereket egyre gyorsabb lett és a végén azért majdnem mindenhol gyorsabb volt a 460-nál. igazi nincs nvdia 3d benne ,de megérte megvenni (gtx 460 ára meg nem igen akart esni). Ezért gondoltam ,ha az AMD cpu-nál is lehet hasonló szitu ,hogy oké ,hogy most csak 4% meg ilyenek de atinál is sokszor egyre gyorsabb lett és csomó javításokkal igen csak gyors lett! Ezért van ,hogy mondjuk Én még nem ásnám annyira az FX-et lehet ,hogy ez csak egy javítás volt amire rájöttek ,hogy hja ilyet kellene csinálni és még ezt is fogják finomítani.
-
Whysperer
addikt
Nem a sandyre van vagy a BD-re szükségem, hanem kezdi megadni a e7300-am magát mert nem mai gyerek és jó sokáig bírta húzva is csak kezd hibázni stb és ha vissza veszem akkor is. szóval venni kell egy új proci alaplap memória packot és mivel nem vagyok az aki fú 200.000-t gyorsan és mivel a cégbe ez a gép van csak és grafikázunk így kelleni fog majd. Szóval akkor megvárom az Ivy-e vagy egy i5 2400-de ha hosszab tárva akarom akkro i5 2500K aztán kiderül.
-
Whysperer
addikt
Mondjuk valami nem fontos prohardveres de akármilyen test jó lenne és nem cask ez a 4 game-s 8) Mert igaz 3.5-on megy a E7300-am ,de it tmost j áron van Angliában az AMD arról nem is beszélve ,hogy a FOnt milyen jó áron van otthon és egy BD-t lehet bevállalnék ha előnyös. Ha nem akkor várok az Ivy-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged