Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Én alapvetően a "mindig töltődik" elvre reagáltam.
Az emberi szem az adaptáció révén becsap minket. A direkt napfény és egy mesterséges megvilágítás, vagy egy szórt fényű beltér között (pl. egy kellemesen megvilágított nappaliban) nem 3..4-szeres, hanem sok százszoros a különbség a sugárzott teljesítményben.
A hatásfokban olyan nagy csodák nincsenek, az NREL laborban tartanak valami 47% körül, a kereskedelmi fogalomban ettől jóval kisebb hatásfokúak vannak, ami ugye biztosan jobb hatásfokú, mint ez az anyag. A 20%-kal biztosan túlbecsültem.
Szóval lehet, hogy évente 2-szer kell tölteni, de akkor kap fényt bőven, és szolidan van használva.
-
ROBOTER
addikt
500 lux egy mesterségesen világított iroda, az kb. 4 watt/m2 sugárzott teljesítmény
Legyen a felület 2 dm2 azaz 0,02 m2
Az 0.08 watt.
A hatásfoka nagyon jóindulattal legyen 20%, az 0.016 watt
Ez arra sem elég, hogy készenlétben tarts egy modern IT eszközt, töltésként meg értelmezhetetlen.
És ez egy jól világított iroda, a kriptától kicsit messze. A napfény ennek kb. 250-szerese, viszont nem szórt, és csak az egyik oldlalon fog értelmes teljesítnényt adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest