Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Azért lássuk be, ha ész nélkül használja az ember, kvázi szándékosan azt a célt kergetve, hogy megteljen, akkor meg lehe tömin, de mindenki más azért használja a számítógépét, hogy szórakozzon, dolgozzon, stb, nem ül előtte firefox oldalakat nyitogatva és azt várva, hogy mikor telik a meg a ram...

-
speed471
aktív tag
Én is láttam már ilyet 4gb nél... Ez tény! De amit én írtam az is!
Nem kell senkinek elfogadnia! Láttam olyan progit is ami azért írta hogy pá elfogyott a ram mert gyökér volt pl nálam egy photoshop nem csinált még ilyet pedig reggeltől estig ment a munka rajta...De nem szeretnélek sem téged sem mást meggyőzni sok tesztet láttam és láttam 2 ugyan olyan gépet másképp melózni. Láttam amd és intel közötti különbséget ki mikor rinyál és miért ugyan így ati nvidia között.
Az már más kérdés hogy szimplán vannak felesleges dolgok a gépbe ami lehet soha a büdös életbe nem fog menni mert nincs kihasználva. Ebből adódik a lehetséges tény mint pénz kidobás vagy kímélés.
Bátyám gépébe volt ddr2 ből 8gb...nekem akkor mint írtam 4gb neki is, nekem is akkoriban atiink volt. (sokat nyomtuk a ut-t, meg swatra is emlékszem.)
Mind2 nél maxon ment minden azóta áttértem nvidiára mert sokat haldokoltak a programok és vga csere után megszűnt annak ellenére hogy két ati volt számtekeboltba gépel együtt teszten és nemértették miért teljesít jobban a gyengébb nvidia.
A ati meg laggolt mint a nyavoja.(pl Grid rally) Lehet ma már másképp van engem ez nem is érint amég jól megy minden ahogy az meg van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest