- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korpicschess #25 üzenetére
Utoljára még nyáron próbáltam talán OP6-on, akkor is problémás volt sajnos. Pedig volt kimondottan arra optimalizált, elvileg.
A Shure még szép, hogy nem visít, az ő füleseik arról ismertek inkább, hogy erősen vágják a magasakatDe amúgy ez ugye füles függő lehet, nem minden kimenetet szeret minden füles.
V30 nekem már túl nagy (illetve túl széles egészen pontosan), kisebb telefont meg nem csinál sajna az LG értelmes designnal meg hardverrel. Persze az jó, hogy iszonyatosan esik a telefonjaik ára, fél év alatt feleződik kb, így elég gyorsan hozzá lehet jutni általában jó áron.
LDAC-ot minden telefon tud, ami az utóbbi 2 évben jött ki, ez nem nagy cucc (amúgy ezt is sikerült anno elszúrnia az LG-nek, G6 a frissítés után nem volt hajlandó bizonyos kodekeket használni, sőt bizonyos BT modulokat meg sem talált...).
Mondom, hangban én most elégedett vagyok az S10e-vel is, sajnos viszont más dolgokban már nem annyira, van pár elég komoly hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest