Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Én is azt mondtam, h az örményeket cserben hagyták. De ezt elsősorban az örmények érzik így. Láthatóan nem sokat érnek a katonai szövetségek se (történelmi, kulturális, vallási hagyományokra épülők pláne), ha nincs pénz, amiből meg lehet csinálni a bizniszt, ez az örmények számára a tanulság.
Törökország minden irányban bepróbálkozik a szomszédainál, a Mediterrán tengeren mindenkivel fasírtban van, Szíriában a kurdok ellen , most Karabakhban, nekem ez nem tetszik. Függetlenül a korábbi feszültségektől Hegyi-Karabakhban, a törökök megint letesztelték a szomszédok béketűrését, feszegették kicsit a határokat. NATO ország, és nem tetszik ez a különutazás, destabilizáció, amit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest