Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én úgy tudom, hogy itthon W-ot fizetsz, de Európában van több ország, ahol VA után fizetsz.
Egyébként az oké, hogy az AMD-nek van procija, chipsetje és jó videokártyája, de nem feltétlenül összetervezettek, most a vga-ra gondolok. És volt erről teszt régen is, hogy általában azonos gyártók hardverei kicsit lassabbak, és nem feltétlenül stabilak. Attól, hogy egy Intel chipsetes lapba beraksz AMD kártyát, lehet h jobb lesz 1%-kal és uolyan stabil, mintha AMD chipsetbe raktad volna be. Nem azt mondom, hogy jobb, hanem azt, hogy nem rosszabb.Amúgy értem, amit mondasz.
Még annyit, hogy aki most kiad több pénzt kevesebb plusz sebességért, az oké, hogy nem a legjobb ár/teljesítmény arány alapján szórta a pénzét, de legalább elmondhatja magáról, hogy őneki már most gyorsabb volt kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Opera böngésző
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest