Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
A hardveres részével nem tudok vitatkozni, butaságot nem akarok mondani, és én csak feltételeztem, hogy összetervezettek az alkatrészek, vagy esetleg azok lesznek.
Igen, ahhoz sincs semmiközöm, hogy ki mire dobálja ki a pénzt, akár kocsmába is vihetné, de akkor inkább vegyen drágább PC-t. ( Bár időként a kricsni se rossz
)
A vásárlást befolyásoló tupírozott, kommentezett teszteket nem szeretem. Ez meg az én hibám tudom...
A VA-es fizetésnek még utánanézek, de csodálkoznék, ha a a veszteséget adó cosinus fi-t a szolgáltató fizetné. Az örvényáramos mérőóra az átfolyó áram mennyiségét méri, és a látszólagos teljesítmény az U*I. Ebből gondoltam, hogy ezt fizeted, nem pedig a veszteséggel terheltet.
Én már vagy 20 éve tanultam ilyeneket, azóta sem foglalkoztam ilyenekkel, ezért biztosra ezek után már nem állítom. A tévedés jogát fenntartom
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest