- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Dehogynem, itt élek németben hidd el, igenis sokan elgondolkodnának nagyon az árazáson.
Én magam sem veszek drága telefont mert minek?
Nagyon sok embert ismerek aki nem venne még véletlen sem telefont 6-700 euróért, mert a fájdalomköszöb 4-500 körül van.....
Teljesen rendben van amit írsz!!!! Mármint hogy neked nem tetszik és hogy te nem vennéd meg mert egy kicsi vacak elavult külsejű cuccnak látod, ezzel semmi gond nincs!
De hidd el sokan meg így látják: megkapom 250 euróval olcsóbban ocsmány noccs mentesen akkor mért venném a drágábbat?Az meg hogy most nem látsz külömbséget a két proci semmit nem jelent, mert mint írtam évek alatt ki fog jönni a külömbség. Nem beszélve arról a hozzáállásásáról sokaknak hogy akkor már az újabbat'....
"Aki normális társasági életet él tuti nem állandoan a telon játszik és nem arra veri a mellét " - Így van, pont őnekik szól ez, és hidd el rengeteg ilyen van. -
vakablak93
őstag
Ezt úgy az összes eddigi hszedre itt. Mielőtt reagálnál vedd figyelembe hogy én nagy Apple utáló vagyok, ennek ellenére is úgy gondolom, az új SE egy remek mobil.
Figyelj szerintem, igenis kőkemény az árkülömbség az SE és a felette lévő telefonok mint pl a sima iPhone 13 között.
Ennek a telefonnak a vevőköre kb így néz ki:
-Nem kell hogy menő legyen külsőre mert hol érdekel? ,
-Nem izgat az akkuidő úgyis mindenütt van töltőm,
-Nem kell hogy nagy legyen, mert kényelmetlen,-Nem érdekel hogy a kijelző micsoda mer' így is jól néz ki, és azt se tudom mi a másik',
-Tárhely se érdekel mert minek az úgyis minden cloudba megy,
-Ne akadjon mert az idegesít, (Ők ezt úgy mondják, mer' a droid az szar, és nem, nem mérdekli őket hogy a droid kinőtte ezt, hisz nemrég 7-8 éve volt droidjuk és az maradt meg hogy az akad..... Egyébként meg még mindig dugnak új csúcsprocis androidot az orrom alá a haverok és már rendszer szinten is akadozik újonnan némelyik pl Xiaominál láttam ezt a minap is...)
-Csak iPhone legyen lehető legolcsóbban, mert ez tetszik ezt szoktam meg, vagy csak...stb, stb... - Na és itt a lényeg, nekik egy olcsóbb de simán használható alternatíva a drágább divatmodellek helyett....Ha szétnézel a legtöbb használt SE is sima 64 Gb, szerintem igen is sokan veszik majd,
ahogy a korábbiakat is, nem emelkedett ez olyan sokat árban szerintem.
Valamint még mindig szépen mennek ellentétben egy nagy rakás csúcsprocis droiddal.....
A mai napig dugnak az orrom alá a haverok újonnan vett csúcsprocis aktuál droidot ami még rendszer szinten is döcög.....Az A15 meg ennek az alapvetően kisebb igényű rétegnek simán hosszú élettartamot biztosít, és ne mond azt hogy nem látni külömbséget, mert max az 1. évben nem látod, utána már nagyon kibukik. 1-2 év után tényleg fluid droidot én még csak Pixelben láttam.
Lehet hogy nem ez lesz a legnépszerűbb SE modell, de vinni fogják mint a cukrot.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest