- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schuler888 #262 üzenetére
Ha mé’ nem?Az a kaja is megosztó,valaki vagy szereti,vagy utálja,kevés ember van aki a két végpont között félúton van.
Luck Dragon:
Örülök hogy segíthettem,még ha nem is szándékosan tettem. -
-
A 2022 SE és az i12 mióta van egy árban,vagy akár csak hasonlóban is?
Hivatalos árak 64GB verziók esetén:
-SE 2022 195k
-i12 290k (12 Mini 250k)
Tény hogy a 12 sokmindenben jobb,de az iphone-ra vágyó árérzékeny vásárlóknak az 55-95k Ft nagyon nagy különbözet,így ebben a körben lehet vásárlója.
Ha racionálisan nézzük és szimplán a komplett specifikációs összképet vesszük alapul akkor valóban nincs túl sok értelme ennek az SE-nek,de amíg van rá piaci igény/rés,addig az Apple-nek megérheti kiadni egy ilyen telefont.
Aztán hogy mennyire lesz sikeres az majd idővel kiderül.
Ugye a 12 Mini se lett túlzottan sikeres,mivel a kisebb iphonera vágyok nagyrésze fél évvel korábban megvette a 2020-as SE-t és annyira sokan nem váltották le.
Most fordított a helyzet.
Fél éve megjelent a 13 Mini ami akkuban és kamerában elég sokat fejlődött,plusz ekkor a 2020-as SE is már 1,5 éves volt,így aránylag sokan válthattak rá.Erre most kiadták az új SE-t,amire szerintem nem lesz akkora igény,mint a korábbira.
Ezért is írtuk többen,hogy ez nagy eséllyel cégesként fog inkább fogyni,mivel ez a legolcsóbb iphone.És a fő kérdés,hogy kinek készült!
Mindenkinek aki megveszi.
Szerintem az Apple azokat célozta meg ezzel akik az előzőt is vették (azért is dobhatták piacra,mert a korábbi nagyon jót ment),az más kérdés hogy a 13 Mini (esetleg a már olcsóbb 12 Mini) mellett mennyire lesz sikeres széleskörben.
Szerintem meg sem fogja közelíteni a korábbi SE eladásait,de majd kiderül. -
Egy fontos kérdésem lenne!
Ha ennyire utálod az Apple-t és amit képvisel,akkor miért foglalkozol vele?
Szereted magad hergelni?Esetleg valamiféle önjelölt “felnyitom a szemeket” hittérítőnek érzed magad?
Más okokat nem tudok elképzelni.Én utálom a pacalt,pont emiatt nem foglalkozok vele,nem fikázom se a receptet,se a szakácsot,se a fogyasztót.
Akinek ízlik egye nyugodtan.
Ha valaki megpróbál meggyőzni róla hogy az márpedig finom,akkor azt meg ignorálom,nem állok bele a vitába,értelmetlen.Nem jobb olyan dolgokkal foglalkozni amik pozitív érzéseket váltanak ki belőled,mintsem olyanokkal amik ellenszenvet és megvetést/utálatot gerjesztenek benned?
-
válasz
csakany2001 #32 üzenetére
“valószínűleg a régit lassan kivezetik.”
A bejelentés után ez hivatalosan meg is történt,az Apple honlapjáról el is tűnt a 2020-as,már csak az új SE található meg. -
Szerintem nem is arra lesz használva elsősorban.
Max ha gyereknek lesz véve.
Ebből rengeteg fog elmenni cégestelefonként.Aki tartalomfogyasztásra vesz szifont az vagy i11-et vesz a kijelző mérete miatt,vagy ha vastagabb a tárcája akkor 12/13 széria és ezeknek Pro/Pro Max verzió lesznek a befutók (meg majd a 14-es széria).
Az i11 A13-ja is bőven többet tud mint amennyi erőforrás a tartalomfogyasztáshoz kell.
Gamer telefonnak meg nem ezt fogják venni majd,ahhoz meg a kijelző és az akku kicsi,hiába combos az A15.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest