- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Hát nem is tudom. A 1st gen SE és az akkori iPhone 6s közt, illetve e közt és az i13 széria közt te nem látsz egy óriási szakadékot?
Azért anno nem a pofátlan lehúzásról szólt az SE széria. Még az SE2020 csak-csak, és az ára is jobb volt, de ugyanazt kiadni kb megint egy procimoddal szerintem már nagyon ciki.Nimda: van, igen.
-
Ádám16
addikt
Az M1 az Airben miért sok szerinted? Én nem érzem annak.
Az SE-vel kapcsolatban egyetértek. Ez így nagyon kevés lett, a 64Gb verzió maradt az alap, szerintem az már nagyon kevés egy átlag usernek is. A 128as verzió már 200 felett van. Annyit pedig szerintem se ér ez semmiképp.
Nincs gond. Ott a mini. :) Minden téren durván odacsap ennek a készüléknek.
Az Apple pedig gondolja át a következő 2 évben az SE vonalat, mert van mit (az eddigi kettővel nem volt gond szerintem az idejukben, de ez most Fail). -
Ádám16
addikt
Ki köll kapcsóni azötgét.
Akkorhát idén jön egy 13mini, csak most a piros és a zöld közt fog menni a vacila. Rohadt jól néz ki a zöld, a 11 Pro óta kívánom, de visszatértek a mélyebb piroshoz is, ami a másik etalon.
Egyébként oda van írva a prezentációs képre, hogy better battery life. Ebben azért én még bízok, hogy gurítottak valamit az akku milliamperén valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest