- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Személy szerint miután kiforrta magát ez a hiszti behúzok egyet a középkategóriából mikor (ha) beesik az ára. Én úgyis addig használom amíg lehet vele telefonálni, meg felismerni még a kijelzőt nálam nincs elavulás (bizonyos értelemben) . Pl hagyományos Nokia után volt samu S3 aztán P10 lite. Szép kis lépcsők.
-
ttt1
őstag
Mondjuk nekem Mi6 van. A mérges madarak 2-vel akartam játszani, de feltelepítéskor megkérdezte, hogy kell neki a névjegyekhez meg üzenetekhez engedély megadom. Mondtam nem , nem is indult el..Kérdés persze attól függetlenül backdoor lehet benne, de pl Samun ilyen kérdést v Huawein nem tesz fel, hanem elindul (gondolom ugyanezekkel a jogosultságokkal) ..
-
Azt mondja, az egyik 3 éves, a másik meg 5 éves hír....
Aktuálisat keressünk már kéremszépen.... Ha volt is eset, ezt már régesrég javították.. MEg persze érdemes elolvasni is ezeket, nem csak az első google találatot bedobni érvként... Ejh
2019 írunk. Akkor ne az előző 5 év híreiből csemegézzünk már... Nem is volt globálisan jelen a Xiaomi ezekben az időkben kb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged