- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ha a kisebbikbe is az új oled kerülne 4200 akkuval.... Jujj de fincsi lenne.
-
Timyyy
őstag
Na erre a telóra mostmár igazán kíváncsi vagyok. Bár az almámat nem cserélem vissza talán soha droidosra, azért a tesztet majd alaposan végig fogom bogarászni. Baromira érdekel mire verik úgy magukat, hogy ezzel aztán lesöprik az összes csúcstelót a föld színéről.
Ja, akik szerint olcsó, azok remélem vágják hogy a cikkben nettó ár szerepel.
-
7Heads Drago
veterán
Szépek ezek a speckók.
-
Ez már specifikáció, de majd milyen áron, mint a Porsche szegmense.
-
dlaj
őstag
Csak a Mate 10 esetében látszólag még pont elfért a Home gomb a kijelző alatt, a Mate 10 Prónál ezt már a hátlapon érdemes keresni.
Érdekes egy újítás. Eléggé kényelmetlen lesz így a használata.
-
RozogA87
tag
#9:
Ugyanő azt is mondta korábban hogy nem kell full HD-nál jobb kijelző egy okostelefonba. Most meg 2k ami tudtommal ugyanaz mint a QHD. -
Jacak
senior tag
válasz
tibcsi0407 #56 üzenetére
...meg ha nem Huawei-d van... 😂
-
Jacak
senior tag
válasz
tibcsi0407 #54 üzenetére
Oké
Mondjuk,elolvasom még időnként itt-ott a moddingokat,de kedvem nem sok van már mélyebben nyúlkálni a rendszerbe...
-
Jacak
senior tag
válasz
tibcsi0407 #50 üzenetére
...plusz anno,mikor a barkácsolás még nagyobb divat volt,nem volt ilyen sűrű a modellváltás sem...
ráálltak a modderek,a fanok,1-1 típusra,és szarrá moddolták.Ma mi van? valaki megvesz 1-1 típust,de pár hónap,és hallja,zümmögnek az utódjáról.Úgy felgyorsultak ezek a dolgok,hogy talán a moddereknek sincs annyira kedvük már 1 adott típuson annyit alakítgatni...ha a típus fanjai sűrűn más,újabb után néznek úgyis... -
tibcsi0407
félisten
Nekem sincs időm mostanában fúrni-faragni, viszont megnyugtat a tudat, ha úgy tartja kedvem, akkor megtehetem. Ez a fajta közösségi szemlélet még hiányzik a Huawei-ből. Mondhatni a kirakós utolsó darabja.
Az XDA-n már elkezdtek mozgolódni, de elég lassan alkalmazkodnak. (mint általában a kínaiak) -
Jacak
senior tag
válasz
tibcsi0407 #46 üzenetére
Ok.,értelek.Mondjuk,Mate7-re láttam aosp-ROM-ot XDA-n....
Hát...nézd...nem is tudom.Anno,fúrtam-faragtam mindegyik telómon...cwm,cyanogenmod,twrp,stb. ....
De úgy érzem,eléggé ráuntam mára a folytonos bütykölgetésre...
Persze,kinek mi tetszik,ugye.Manapság már jóformán beérem az EMUI-s témaszerkesztgetéssel,a szép nagy méretű editorral... -
SlayR
senior tag
Beszólogat az Applenek majd csinálnak egy drágább telefont, nem rég még azt mondták nem kell 4giga ramnál több, most hirtelen már 8gigás is lesz....mindig is tudtam hülyék
az a dizájn meg aztán baromi előremutató lett majd 1200dollárért
-
Jacak
senior tag
válasz
tibcsi0407 #40 üzenetére
Kicsit konkrétabban?
-
Jacak
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Nincs hát 😎
-
fojuzer
aktív tag
Nos igen drága?! Természetesen ezt a többi ketyerével,nem a Csoró Magyari viszonyokra,vevöknek tálalják!.Sebaj hazánk 2,5 millió Nyögdiasa(aktiv dolgozgatok) csak fényképen,szakleirásokbol ismerheti meg.Se ba, a Luxust,kivagyi mutogatást,illik megfizetni.Átlag meg már csak vegetál.Hazánkban ireálisan drága,megdrágukoak az átlagon felüli új,újabb ketyerék!
-
jUUh
addikt
Meg kell fizetni, de biztos penge készülék lesz
-
H.Istvan25
senior tag
Miért lenne ez drága? A sima verzió kifejezetten jó árban lesz, de a Pro is bőven korrekt a konkurenciához mérve
-
joey04
titán
Rendben, csak ez legyen így a pozitív dolgoknál is, amikor lebegtetik, hogy x éve is tudta már adott készülék azt, amivel az alma eladta 1-1 új készülékét, lásd pl. ujjlenyomat-olvasó.
az akksi odabasz, remélem a valóságban is hozza majd a jó üzemidőt.
11: már most is van értelme a 6-8gb ramnak. Note 8 bucira veri az s8+-t, az op 5 8 gigás verziója meg a note-nál is jobban teljesít.
-
Gibo
senior tag
válasz
Matada2.3 #11 üzenetére
Van az több is mint kettö
Csak így gyorsan ami eszembe jut: ZTE, Oneplus, Asus és Xiaomi...de lehet van több is.
A Mate Pro nagyon várós..mire csereérett lesz az Edge, remélem beesik az ára 500 Euro alá, és akkor ilyen lesz a következö telefonom
Az árakkal leginkább az a baj, hoyg mire ideér hozzánk, illetve az EU-ba majdnem egyenlö lesz az euros ár a dollárossal....
-
MK VII
veterán
Mondjuk a HTC az U11-el most elég jól beletrafált árban is és teljesítményben is.. Szóval le a kalappal.. Az a telefon szerintem egyáltalán nincs túlárazva.
Sony szóra sem érdemes... Nem is tudom van-e még olyan ember aki Sony-ra pénzt kiad.Huawei a P10-zel induláskor valóban picit magas árat célzott meg, de megjelenés után szinte azonnal emberibb ára lett... A beharangozott áraktól hamar elrugaszkodott lefele.
Szerintem a Mate 10-zel sem lesz másképp... Biztos vagyok benne, hogy az ára megfizethető lesz a tudásához mérten. -
atis78
tag
Troll ON : Es meg a Sony-k meg HTC-k vannak tularazva
Troll OFF
Amugy az utobbi idoben rendesen emelkedett a DRAM es a Flash chipek ara.
Ez nyilvan az okostelefonoknal megteszi a hatasat.
Meg valoszinuleg a nagy kavamentesitesi divat sem teszi olcsobba a kijelzok gyartasat....De ha mar mindenki ezekre izgul akkor magkapja a nep, csak gyozze kicsengetni az arat.....
-
Inkvizitor1
tag
Ha a Kirin970 energia hatékonysága javul és amellé teszik a 4200-as aksit az brutál jó lesz.
-
Próféta
tag
Nem minden negatívum róható fel az Applenek, de az tény, hogy követik, mint tehenek a kolompot. Szóval, ha az Apple valamit csinál (pl. jack), akkor annak jóval nagyobb a hatása, akkor is ha már csinálta valaki. Szóval mindenkinek az Apple féle megvalósítás marad emlékezetes.
Persze nem nehéz erre valami ellenpéldát találni, de 10-ből kilencszer akkor is így van.
-
törölt tag
Csak 4200mAh?! A Xiaomi 5"-on csinál ennyit, akkor a 6"-ba legalább 5500 kellene!
Amúgy jó drága lesz, ezek nettó árak, szóval a legolcsóbbik lesz talán olyan 260 ezer környékén Európában.
-
Ricardo
titán
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Ha nem tévedek, a mate szériával akkor sem volt gond. Mindenesetre a bukta miatt a P széria következő generációinál is kihagyják remélhetőleg ezt a trükköt.
-
Mercel
senior tag
És még a BlackBerry áraz merészen...
Azért ez enyhe túlzás egy Kínai mobilért - szerintem. -
atike
nagyúr
Brutál jó paraméterek brutál árral. Várom attól még nagyon is. Ha nem csak papíron fog jól teljesíteni akkor ezzel nagyot fognak szakítani.
-
tipuka
addikt
reméljük a tárhelyekkel nem szórakoznak most és mindegyikbe usf 2.1-et raknak bele
ígéretesnek tűnik amúgy, a "sima " is elég lenne. -
Ricardo
titán
Ez bizony nem lesz olcsó. Kíváncsi vagyok melyik verzióból mennyit adnak el.
-
MK VII
veterán
Jöhet...
Remek kis készülék lesz. -
Matada2.3
veterán
Wow, akkor már két gyártó is lesz, aki nyomja a 8 giga RAM-ot. Kár, hogy mire esedékes lesz ennek a kihasználása, már vagy az aksi vagy más komponensek kidöglenek a telefonból.
-
Próféta
tag
Nem a Huawei valamelyik főmuftija Twitterezte régebben (de nem annyira régen), hogy 4 GB RAM mindenre elég, ami ennél több az parasztvakítás?
-
moleculez
veterán
Na ettől tartottam, hogy egy átlépte az 1000$ lélektani határt (Apple), a többi sem fogja kihagyni.
-
zzola
titán
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Így van!
A hardver jónak tűnik, már csak a szoft részre kellene rágyúrni... -
Juhaszatti
addikt
válasz
H.Istvan25 #3 üzenetére
Olyan van a V30-ban is, nem? Ígéretes, de önmagában sokat még nem jelent sajnos.
-
H.Istvan25
senior tag
f/1,6 rekerszértékű optika? Az nem gyenge
-
Roxbury
őstag
4200 mAh 😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 3
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest