Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Én az ellenkezőjét tapasztaltam. Nekem sosem volt gond a Sony telefonokkal
Ennek mondjuk örülök, bár lehet hogy a középkategória helyett inkább felsőkategóriás készülékeket vettél, ott ugye a szoftvertámogatás is máshogy esik. A biztosítással egyetértek, bár nekem nincs a jelenlegi telefonomon sem, egy jó tokkal van védve, ami kellő védelmet ad neki.A szolgáltatós készülékekkel kapcsolatban is más a leányzó fekvése, ha a készülék ára sokkal kedvezőbb, mint máshol. Én feltöltőkártyás vagyok, és a T. Szolgáltatóm szinte még drágábban is adná a készülékeit, mintha én azt függetlenül, de ÁFÁ-val venném meg. (Mondjuk a OnePlus 3-nál a szolgáltató még alternatíva szintjén sem merült fel.)
A szoftver támogatás pedig csak egy bónusz
Az SP-től csak stabil és hibamentes működést vártam, de ehelyett jó párszor elszállt a készülék, érintési nehézségek léptek fel, és én még viszonylag szerencsés vagyok, voltak olyan júzerek, akiknél még rosszabb volt a helyzet. Legalább rendesen meg lett volna írva a szoftver, de se nem frissítették, se nem fixálták a hibákat. Innentől kezdve tőlem egy forintot sem fognak többet látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest