- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
-
Juhaszatti
addikt
Nem Windows frissítés, de ezzel kapcsolatban sem vagyok kevésbé szkeptikus. Kizárólag a tapasztalataim miatt. Igaz csak egy öreg 6S, de az iOS 10 téglásította, új életet leheltünk belé az iTunes segítségével, cirka fél évre rá mehetett a szervizbe az akksi gyári hibája miatt, az újabb frissítések meg 1-2 hibát javítottak, 1-2-t meg behoztak. Ennyi problémánk telefonnal még nem volt. Eltűnő status bar, használhatatlan billentyűzet, gyengélkedő Touch ID, stb stb. És mind szoftveres, mert nem egyszerre vannak, hanem ha az egyiket javítják, jön a másik bug. Most ott tartunk hogy az új akksi is halódik valószínűleg, tegnap este már töltőn is merült.
Nem először írom ezt le, sorry ha már valaki unja, de kifejezetten bosszant hogy egy megbízhatóságáról híres gyártóról van szó. -
hemaka
nagyúr
Megeri frissiteni, ha nem valami regi vasad van, a csoportos ertesites elegge hianyzott mar nekem szemely szerint.
Noukoum
Ez nem windows frissites, lol.[ Szerkesztve ]
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Noukoum
veterán
Sziasztok. Tudom hogy unalmas kérdés de egy ipad 2018-at érdemes frissíteni ios 12-re? Bizalmatlan vagyok az apple frissítéssel kapcsolatban ezért kérdem.
Előre is köszi!„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Wajk
addikt
sebességgel nincsen gond, sőt! Az akksiból harap nagyobbat ami nekem fontos. iOS9 volt az i4S-en, igaz az már kíván kompromisszumot, de iOS10-el én még nem tapasztaltam.
A feleségem i5S-ére feltoltam az iOS12-t, mérföldekkel jobb, mint az iOS11
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
De jó lenne már itt tartani, mert az e-simet bizony még nagyon nem javította az Apple.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
totopad
senior tag
Én asszony i6-osán őriztem a 9.0.2-őt jb végett, de az elmúlt fél évben kb már semmi sem futott neki, ami meg igen az is baromi gyászosan. Már ott tartott, hogy lecseréli a telót, mire beadtam a derekam és felraktam neki az IOS 12-őt, azóta zengi, hogy szinte új telót kapott tőle. És tényleg. Ha nem is éri el a 8 Plus-om teljesítményét, de egy nagyon gyors és stabíl készülék lett belőle. Tényleg megéri feltenni. Nekem 8 Plus-on is egy lehellettel gyorsabb, mint a 11-es volt, hozzáteszem, hogy nekem az égadta világon semmi problémám sem volt azzal a verzióval se.
-
Pedig nem indult simán ez sem...de általában mindenhol így van. Kezdeti nehézségek,bug-ok...aztán szépen javítgatják.
HARLEY-DAVIDSON
-
Wajk
addikt
én még kitartok, he-he
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs még három hónapja, hogy elindult a végleges iOS 12, de már most az aktív eszközök háromnegyedén a legfrissebb rendszer fut.
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Galaxy S10 plus alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest