Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Stabil pályára állt az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Én asszony i6-osán őriztem a 9.0.2-őt jb végett, de az elmúlt fél évben kb már semmi sem futott neki, ami meg igen az is baromi gyászosan. Már ott tartott, hogy lecseréli a telót, mire beadtam a derekam és felraktam neki az IOS 12-őt, azóta zengi, hogy szinte új telót kapott tőle. És tényleg. Ha nem is éri el a 8 Plus-om teljesítményét, de egy nagyon gyors és stabíl készülék lett belőle. Tényleg megéri feltenni. Nekem 8 Plus-on is egy lehellettel gyorsabb, mint a 11-es volt, hozzáteszem, hogy nekem az égadta világon semmi problémám sem volt azzal a verzióval se.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs még három hónapja, hogy elindult a végleges iOS 12, de már most az aktív eszközök háromnegyedén a legfrissebb rendszer fut.
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest